Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
szerintem arra gondolt, hogy ha a jatek teljes kepernyoben fut, akkor nagy valoszinuseggel video overlay van, amire hagyomanyos modszerekkel nem lehet meg egy cuccot ratenni. opengl-lel van tapasztalatom, de gondolom a directx is hasonloan mukodik: elker egy teruletet az oprendszertol es azon o garazdalkodik. Hiaba mondod meg barminek, hogy legyen o ''always on top'' a directx szerintem siman felulirja. Probald ki egy programmal, aminek beallithatod, hogy ''always on top'' (pl winamp jutott most eszembe) szerintem nem fog latszani. De javitsatok ki ha tevedtem.
-
cochy
tag
Üdv!
Az elvet el tudnám mondani, de ha ''nem sok közöd van a programozáshoz'', akkor nem sokat ér. Itt meg nem hiszem, hogy tolonganának majd azért, hogy egy ilyen progit összehozzanak neked ( Bár ne legyen igazam ).
Amit tudok tanácsolni (igaz hogy első hallásra nagyon gatyi), ha van hangszerkesztőd, akkor az a segitségedre lehet (Cool edit, soundforge). Persze ha tudod használni. A lényeg hogy ha pl 30s -ként jönnek az ellenfelek, akkor pl. 10s-nél, 20-s-nél. végül 30-s nél felveszel valami hangot. Ez jelzi neked az időt. Ezt a hang filét meg valami lejátszó progival elinditod és ismétlésre állitod a lejátszást.
Egyedül a szinkronizáció nehéz, azt meg esetleg ha van Hot key-es billentyűzeted, azzal simán belőheted.
Ha meg szar ötletet adtam, akkor bocs h beszennyeztem a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest