- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoole
csendes tag
Sziasztok!
Nem is olyan nagy hülyeség amit írtál... nekem hogy nem jutott eszembe, pedig „nagy” zeneszerkesztő vagyok... meg is csináltam, de sajnos csak ideiglenes megoldásnak jó.
A gond az hogy gyakrabban kell szinkronizálni mint gondoltam.
Mivel ez online játék, megfigyelhető a lag jelenség (pár tizedmásodperces csúszások) és emiatt már a 4-5. 30 másodpercnél már van 1-2 másodperc eltérés (és néha siet, néha késik)
És hiába van multis billentyűzetem… messze is vannak azok a gombok, és egyszer le kell állítani, majd újra indítani, ami már késést eredményez.
amargo!
Nem kell teljes képernyő, sőt…
Az lenne jó ha a játékban én csak 10mm széles 5mm magas négyzetben látnám csak a számot valahol a bal felső sarokba.
Amin írtam az fontos hogy legfelül legyen az ablak, hogy játékban is látszódjon.
Esetleg úgy működjön hogy ahol „leteszem” az asztalon ott látszódjon, vagy még jobb… koordinátákkal meg lehetne adni.
És esetleg egy sys vagy ini fájlban lehetne megadni az időt (1 vagy 2 tizedesig másodpercben) és hogy melyik gombbal működjön, meg esetleg a koordinátákat is.
Jaa… meg akkor már legyen benne valutaváltó islol
Köszönöm!
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest