- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre vannak a verziókezelő rendszerek (ezekből manapság a git az, amit szinte mindenki használ).
Némileg leegyszerűsítve ez arra való, hogy a file-ok különböző változatait eltárolja, látszódjon, hogy melyik módosítást mihez kapcsolódóan csináltad, melyik fileverziók tartoznak egy kiadott verzióhoz meg sok egyebet is tudnak, de azt majd menet közben úgyis megérted. -
kingabo
őstag
A beépítettet sosem használtam, de most kipróbáltam a linket, simán behozza. (igaz nem express vs2010)
"Ez azt jelenti, hogy a vele írt "böngésző" alkalmazások tele vannak biztonsági hibákkal?"
Ez most pl nem biztonsági hiba. Mindegyikben vannak hibák, esetleg egyikben kevesebb / kevesebb derül ki. -
ArchElf
addikt
Általában tele vannak olyan megoldásokkal, amelyek kesőbb csak problémákat okoznak (elavult, vagy nem ajánlott eljáráshívások, régi környezet, stb.). Leginkább szerintem a PHP-nál szembetűnő - egy tanuljunk meg 24 óra alatt php után csak a szívás és az értetlenkedés van (pl miért nem jönnek létre a változók GET/POST hívás feldolgozásakor - aka RegisterGlobals, ami már évek óta alapértelmezett ki van kapcsolva szinte minden szerveren)
Ezek a könyvek nem valós tudást adnak át, hanem egy csomó olyan félig meddig működő megoldást tartalmaznak, amit az olvasó legtöbbször meg sem ért, így a bennük található hibákat (legyen ezeknek bármi is az okuk) esélye sincs se megtalálni, se megérteni, se kijavítani.
AE
-
kingabo
őstag
24 óra alatt tudod mikor tanulsz meg C/C++/C#-ban programozni?
Van erről egy baromi jó kép, igaz az 21 napos: [link] Amit nekem mutattak korábban könyvet az ráadásul rettentő hülyén volt felépítve: használt egy csomó mindent, amiket majd 5-10 fejezettel később elmagyaráz... Ezen felül szerintem a szükséges gondolkodás módot se adja át igazán
(#5404) buktagt540:
0 alappal nem tudom, hogy célszerű neki esni (én közép suliban tanultam, nem magamtól könyvből)
Talán ezek segítenek: C / C++ (illetve ajánlom is ezeket a topikokat, elég sok hasznos dolog fellelhető bennük)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Nem minden arany, ami AI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest