Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
modder
aktív tag
válasz
lotuska
üzenetére
Szerintem 2 állásinterjúból ne szűrj le messzemenő következtetéseket. Egyébként a poszt első felét inkább tedd fel a "Jövedelem" topicban, ott fognak okosat mondani. Nem tudom, hogy hol voltál állásinterjún, de érdemes más, nagyobb befektetési bankokat esetleg könyv vizságó cégeket, mint PWC megkeresned, ha ilyen jó eredményeid vannak, és ambíciózus vagy. Elképzelhető, hogy valaki azt szűri le belőle, hogy te nem vagy csapatjátékos, mert túlságosan önérdekű vagy. Szerintem inkább gondolkodj el azon, hogy egy legközelebbi interjúban hogyan tudnád hangsúlyozni, hogy te csapatjátékos vagy. (Amúgy ezt az indokot atomfaszságnak tartom. Úgyis mindig ott van a próbaidő, ahol kiderülhetnek a dolgok)
Szóval szerintem emiatt ne válts....
szerk.: Meg hát nem ismerlek személyesen, de az is előfordulhat, hogy olyan a testbeszéded, amiből azt szűri le egy képzett HR-es, hogy te ilyen vagy. Akkor inkább ezen kéne változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi