- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Froclee #15492 üzenetére
Pedig a PyCharm IDEA alapú és az alap IDEA veszett gyors és mindent tud (persze RAM az kell neki bőven).
VS Codeot utálom, részemről csak egy electronos foshalom.
Arra nem képes, hogy ki lehessen húzni egy fület a másik monitorra (bár egy ideje nem néztem, de ha jól tudom ez electron limitáció). Persze gyorsnak gyors, csak buta, mint a föld, komplett IDE-nek szerintem alkalmatlan, legalábbis egyelőre.
-
válasz
Froclee #15464 üzenetére
Hát, ennyi év után már óvatosabban bánok ezekkel az ítéletekkel. Egyrészt igen, a Kotlin meg a C# komplettebb nyelvek, de a Java szépen fejlődik, és megvan az előnye annak, h nincs annyi koncepció a nyelvben, mint pl. a C#-ban. És persze vannak ezek az idióta hibák, de ezeket nem nehéz elkerülni.
Az async az sokkal nehezebb kérdés. Valójában rendes async implementáció csak a Go-ban van a mainstream nyelvek közül. Lásd:
A Netflix meg a többiek elsősorban az ökoszisztéma és a JVM miatt használták. A JVM egészen az utóbbi időkig a CLR előtt járt toolingban. Például monitorozni kiválóan lehet.
-
válasz
Froclee #14854 üzenetére
Tehát ti külön branchet tartotok fell 0.x és 1.x verzióknak?
Tehát amolyan release branch stratégia, ahol az egyes releasek külön branchben vannak patchelve?Erről is szivesen fogadok infókat, mert nálunk is fennáll a helyzet, hogy a runtimet és a frameworkot is frissíteni kéne, viszont sok kód van ami csak a régi verzióval kompatibilis, és nem akarunk hetekig dolgozni egy feature branchen mire mindent kompatibiblissé teszünk az új verziókkal. Inkább szépen folyamatosan frissítenénk a kódbázis részeit, és szépen lassan irányítanánk át a feladatok feldolgozását az új verzióra.
-
fatal`
titán
válasz
Froclee #14647 üzenetére
A Twitter Scalat használ.
Én hobbiprojektet csináltam Javaban, egyébként meg .NET Developerként dolgozom 6 éve, teljesen mindegy melyiket tanulod először. Volt egy kisebb Scalas projekt is, azzal sem volt gondom (Java is lehetett volna, de Java6 volt a környezet - nem mostani történet - azzal inkább nem szenvedtünk
)
-
cucka
addikt
válasz
Froclee #11665 üzenetére
De egyikben sem számítgatsz semmit papíron, meg nem kell megtanulni könyvek tartalmát. Az egyetem erre készít fel.
A munka nagy része mindkettőnél libek meg toolok használata. Aki meg annyira jó matekből, hogy ezeket a libeket, toolokat fejleszti, annak p*csafüst a progmatos vagy mérnökös matek színvonala.
Az átlag programozó képzésre gondolok, ahol a végzősök zöme valamilyen üzleti szoftvert fog fejleszteni. Esetleg hardverközelben lesz és c-ben programozik mikrokontrollert. Egyikhez sem kell különösebb elméleti fizikai vagy matektudás szerintem.Nyilván ha különösen jó vagy matekből, fizikából vagy akár kémiából, akkor érdemes tanulni, mert kamatoztathatod később a tudást, minden piaci résben vannak cégek, akiknek szükségük van programozóra.
-
válasz
Froclee #10266 üzenetére
A selenium nem tud beleírni egy file feltöltő OS ablakba.
A C# szimpi, abban kezdtem el az egészet, viszont, egyelőre nem tudom eldönteni, hogy melyik ablakot melyik böngésző nyitotta. Ez itt a bökkenő.
Gondolom, kell lennie valamilyen ablak-hierarchia a windows-ban, csak nem tudom, hogy keressem. Eddig csak irreleváns találtaim vannak.
Ezután már "csak" bele kell írni a megfelelő ablakba. -
Jarvis
tag
válasz
Froclee #10142 üzenetére
Hát igen ezért van ki a tököm hogy nemtudják megtanítani rendesen. Heti másfél óra. Tuti elég rá. Főleg úgy hogy a tanár nem is ért hozzá. Köszönjük Szent István Egyetem........
A hely mostmár tényleg jó köszi, most annyi a nyomora hogy nem találja a fájlokat amiket be kéne töltenie. Ami furcsa mert enélkül megy, ha csak simán betöltöm shuffle nélkül. A Debug könyvtárba vannak bemásolva.
Lo_System.Collections.Generic.List`1[System.Int32].jpg”.
Ezt nem találja. De hamarosan már tényleg szégyellem magam a hülye kérdéseim miatt. De ami valakinek egyértelmű másnak nem biztos.
-
Jarvis
tag
válasz
Froclee #10140 üzenetére
Aha, köszi így már okésabb, már csak annyi kérdésem lenne, hogy ezt milyen módon kéne belerakni?
Valamilyen hibaüzenetet mindig kapok pl:
"A namespace cannot directly contain members such as fields or methods"
és
"The name 'ShuffleArray' does not exist in the current context.Ha a for ciklusba teszem az egészet akkor minden mást aláhúz benne. Bár gondolom az úgy nem is jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Total Commander
- Battlefield 6
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest