- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
bhonti #16271 üzenetére
Igen. Ezt még régen írtam. Most vettem elő, ahogy a webhelyemen elkezdtem az általam írt programo(cská)kat közzé tenni. Lehet, hogy pl. ennek a programnak is nekiesem, és elkészítem egy újabb változatát, amiben egyszerre több .wav file-t is meg lehet nyitni, mint a notepad++-ban a szövegfile-okat. Ebben tervezek menüt beletenni, amiben a következő neveket adnám ezeknek:
Másolás+
Kivágás+
Beillesztés+
Törlés+Mert igazából ezeket a funkciókat úgy tudom, hogy én találtam ki. Ezek egy plusz funkciót adnak a megszokott szerkesztő műveleteknek.
Na meg ha már nekiállok majd, akkor úgy írom át, hogy file-műveleteket végezzen, ne memóriaműveleteket, mint most. Csak kérdés, hogy mikor lesz időm rá... -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest