- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Zalanius #12625 üzenetére
Abban mar megvan a konszenzus, hogy onnantol, hogy az elvalasztokarakter szokoz gyakorlatilag nincs ra tokeletes megoldas, siman el tudok kepzelni olyan helyzetet, amibe egy ember is belezavarodik.
Innentol az jon, hogy probalunk minel jobb, egyszeruen, VBA-ban is konnyen megirhato kozelito-algoritmust adni, amit aztan ugyis at kell nezni manualisan is, ami azert csak rovidebb ido, mint kezzel szetszedegetni.bambano:Nekem is dereng valami, meg olyasmi is dereng, hogy KSH-nak is van (volt?) nyiltan elerheto varosnev adatbazisa, azt is lehet hasznalni, ha letezik meg.
-
válasz
Zalanius #11983 üzenetére
Köszi!
így csináltam meg:
Public strCon As String = "Data Source=" & sqlszerverneve & ";Initial Catalog=" & adatbazisnev & ";User ID=sa;Password=" & sqlsajelszo & ";Connection Timeout=50;"
Dim adapter As New SqlDataAdapter("select teljesnev from felhasznalok WHERE felhasznalonev = '" & felhasznalonev & "'", strCon)
Dim dataset As New DataSet
adapter.Fill(dataset)
teljesnev = (dataset.Tables(0).Rows(0).Item(0))szóval a dataset szimpatikus, ürítgetem és feltöltöm amire szükség van azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest