Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zalanius
üzenetére
Abban mar megvan a konszenzus, hogy onnantol, hogy az elvalasztokarakter szokoz gyakorlatilag nincs ra tokeletes megoldas, siman el tudok kepzelni olyan helyzetet, amibe egy ember is belezavarodik.
Innentol az jon, hogy probalunk minel jobb, egyszeruen, VBA-ban is konnyen megirhato kozelito-algoritmust adni, amit aztan ugyis at kell nezni manualisan is, ami azert csak rovidebb ido, mint kezzel szetszedegetni.
bambano:Nekem is dereng valami, meg olyasmi is dereng, hogy KSH-nak is van (volt?) nyiltan elerheto varosnev adatbazisa, azt is lehet hasznalni, ha letezik meg.
-
válasz
Zalanius
üzenetére
Köszi!
így csináltam meg:
Public strCon As String = "Data Source=" & sqlszerverneve & ";Initial Catalog=" & adatbazisnev & ";User ID=sa;Password=" & sqlsajelszo & ";Connection Timeout=50;"
Dim adapter As New SqlDataAdapter("select teljesnev from felhasznalok WHERE felhasznalonev = '" & felhasznalonev & "'", strCon)
Dim dataset As New DataSet
adapter.Fill(dataset)
teljesnev = (dataset.Tables(0).Rows(0).Item(0))szóval a dataset szimpatikus, ürítgetem és feltöltöm amire szükség van azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest