Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zalanius
üzenetére
Abban mar megvan a konszenzus, hogy onnantol, hogy az elvalasztokarakter szokoz gyakorlatilag nincs ra tokeletes megoldas, siman el tudok kepzelni olyan helyzetet, amibe egy ember is belezavarodik.
Innentol az jon, hogy probalunk minel jobb, egyszeruen, VBA-ban is konnyen megirhato kozelito-algoritmust adni, amit aztan ugyis at kell nezni manualisan is, ami azert csak rovidebb ido, mint kezzel szetszedegetni.
bambano:Nekem is dereng valami, meg olyasmi is dereng, hogy KSH-nak is van (volt?) nyiltan elerheto varosnev adatbazisa, azt is lehet hasznalni, ha letezik meg.
-
válasz
Zalanius
üzenetére
Köszi!
így csináltam meg:
Public strCon As String = "Data Source=" & sqlszerverneve & ";Initial Catalog=" & adatbazisnev & ";User ID=sa;Password=" & sqlsajelszo & ";Connection Timeout=50;"
Dim adapter As New SqlDataAdapter("select teljesnev from felhasznalok WHERE felhasznalonev = '" & felhasznalonev & "'", strCon)
Dim dataset As New DataSet
adapter.Fill(dataset)
teljesnev = (dataset.Tables(0).Rows(0).Item(0))szóval a dataset szimpatikus, ürítgetem és feltöltöm amire szükség van azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Projektor topic
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi