- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zalanius #12625 üzenetére
Abban mar megvan a konszenzus, hogy onnantol, hogy az elvalasztokarakter szokoz gyakorlatilag nincs ra tokeletes megoldas, siman el tudok kepzelni olyan helyzetet, amibe egy ember is belezavarodik.
Innentol az jon, hogy probalunk minel jobb, egyszeruen, VBA-ban is konnyen megirhato kozelito-algoritmust adni, amit aztan ugyis at kell nezni manualisan is, ami azert csak rovidebb ido, mint kezzel szetszedegetni.bambano:Nekem is dereng valami, meg olyasmi is dereng, hogy KSH-nak is van (volt?) nyiltan elerheto varosnev adatbazisa, azt is lehet hasznalni, ha letezik meg.
-
válasz
Zalanius #11983 üzenetére
Köszi!
így csináltam meg:
Public strCon As String = "Data Source=" & sqlszerverneve & ";Initial Catalog=" & adatbazisnev & ";User ID=sa;Password=" & sqlsajelszo & ";Connection Timeout=50;"
Dim adapter As New SqlDataAdapter("select teljesnev from felhasznalok WHERE felhasznalonev = '" & felhasznalonev & "'", strCon)
Dim dataset As New DataSet
adapter.Fill(dataset)
teljesnev = (dataset.Tables(0).Rows(0).Item(0))szóval a dataset szimpatikus, ürítgetem és feltöltöm amire szükség van azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest