Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kkdesign
üzenetére
PowerShellel lehet mutatókat cserélgetni, így aztán script is írható: [link]
ZTE_luky: Nekem sem volt gimnáziumban anno informatika képzés, bár volt terem, és bejártunk. Elvégezhető anélkül is, ha az egyetem alapokról oktat. Ha nem, és erős alapokat várnak, akkor neked kell eldöntened, bírod-e. Csodát nem lehet tenni, több év oktatást csak úgy tudsz pótolni, ha keményed tanulsz.
A diszkrét matematika nem nehéz, de nélküle az informatika elképzelhetetlen. Van pár területe, amit nagyon kell tudni, ezt viszonylag hamar pótolni tudod.
Itt vannak a wikipédiáról a területei, vastaggal jelöltem, ami szerintem már most nagyon kellhet:
Gráfelmélet
Kombinatorika
Játékelmélet
Algoritmusok
Számítástudomány
Kriptográfia
Logika
Információelmélet
Halmazelmélet
Valószínűségszámítás
Számelmélet
Algebra
Geometria (diszkrét geometria)
Topológia (egyes területei)
Operációkutatás
Szóval majdnem mind. A többi is kelleni fog, de ezeket jó eséllyel egyetemen is venni fogjátok. Igazából egyetemen k.rv@ nagy szívás tud lenni a matek, főleg, ha kemény a tanár, és téged még az idegennyelv is hátráltat. Az bárkit hátráltat ilyen tárgyaknál, akkor is, ha kitűnően beszéli.Programozásra maximum könyveket tudunk ajánlani, ami nagyon fontos, hogy megismerd az algoritmusokat, illetve - a jelek szerint - az objektumorientált szemléletet.
Ha ezek közül tényleg egyikhez sem tudsz hozzászólni, de már most elvárások, akkor a helyedben elgondolkodnék passziváláson, pár hónap alatt a nyelvben és tudásban is sokat tudsz pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sorozatok
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Jogász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi