- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Nem feltétlen UI-t akarok fejleszteni. Csak például az egy éves tapasztatom is csak CLI eszközök fejlesztéséről szólt, ezért gondoltam egy kicsit jobban elmélyülök UI fejlesztésben is, így adta magát a Qt. És hát eléggé megszerettem, nem is számítottam arra, hogy egy darab memóriamenedzsment sort nem kell írjak. Csak mostanában azon gondolkozom, hogy nem megyek mesterképzésre (legalábbis pár év munkatapasztalat szerzés erejére elhalasztom), és emiatt kevesebb időm van megtalálni a specifikus céljaimat, az identitásomat. Továbbá az jutott eszembe, hogy talán rossz úton járok, ha a saját ízlésemet akarom egy üzletben erőltetni. Szóval ezt akartam megbeszélni veletek, hogy mondjak le a saját igényeimről, vagy tartsak ki mellette? Mert ha így munkanélküli leszek, annak nincs sok értelme. Továbbá van-e létjogosultsága olyan gondolatnak, hogy esetleg a Qt/C++ fejlesztő értékes lehet a piacon, mert az átlag nem azzal foglalkozik. Mert én ezt is sokáig érvként használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple Watch Series 11 Alu 42 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest