Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
"a többit már csak egy kis seddel vagy awk-kal ki lehet szedni. ha a hozzá tartozó számok egyenlőek, akkor az url-ben levő azonosítót kell letárolni.
értelemszerűen az azonosítót, mint ciklusváltozót kezelve le lehet nyalni a komplett adatbázist. (most nem tekintem, hogy ezért lelőnek)
ha ezt a kérdéskört bedobod a nagy shell script topicban, negyed óra alatt összedobják neked a komplett megoldást
"
De az ugye lejött ebből neked is, aki az eredeti kijelentést tetted, hogy itt már nem csak wgettel oldod meg az érdemi problémát, hanem scripteléssel?
Idézlek: "triviális megoldás: wget. esetleg curl. teljesen felesleges ennél bonyolultabb"
Ha már scriptelsz, akkor már mást is csinálsz, picit bonyolódik a helyzet, ez teljesen nyilvánvaló volt, hogy scriptelés nélkül nem fogod megoldani, direkt ezért kérdeztem vissza...
De ha már itt tartunk, hogy scriptelni kell, stringet feldolgozni, nem igazán értem, miért is ne lehetne más megközelítéssel, hasonlóan egyszerű és gyors módszerrel bíbelődni, mint az ajánlott library. Mindegy, úgyse nekem kell, csak mint korábban említettem, azért igencsak szeretsz vitatkozni, néha feleslegesen is, mint a jelen esetben.
Természetesen a scriptelős megoldás is teljesen jó, sőt, a scriptelésnek pont az az előnye, hogy gyorsan neki lehet esni a probléma érdemi megoldásának; például az általad leírt módszer jó lehet, de nyilván egy C# library sem megvetendő.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"
Idézlek: "triviális megoldás: wget. esetleg curl. teljesen felesleges ennél bonyolultabb"
De ha már itt tartunk, hogy scriptelni kell, stringet feldolgozni, nem igazán értem, miért is ne lehetne más megközelítéssel, hasonlóan egyszerű és gyors módszerrel bíbelődni, mint az