- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter #7859 üzenetére
Elnézést félre írtam.
Annyit akartam a printscreenel mondani hogy valaki úgy oldotta meg. Tény és való, hogy kicsit melós úgy megcsinálni stb.
Teljesen igazad van abban amit írtál.NetBeans-re meg úgy értettem amit bemutattak mint ilyen megoldást nekünk.
Ott meg volt a kiemelés meg sorok meg voltak számozva meg minden de valahogy nem látszott olyan igényesnek meg ami kódot beszúrtunk az elég zavaros lett a végére.
Hiányoltam azt is hogy minden második sor kicsit sötétebb hátterű legyen meg ilyen apróságok. Maga a NetBeans jól átlátható fejlesztőkörnyezet de a kód beszúrása egy wordbe szerintem nem annyira szépen van megoldva DE megcsinálja.
Tudom ez az én hülyeségem és lehet az elképzelésem elképzelés is marad de próbálok találni egy olyan megoldást ami úgy gondolom számomra a legjobb. Ezért is írtam ebbe a fórumba mert itt tudnak jó pár opciót ajánlani ahogy te is.Megint csak köszönöm az ötleteket a Notpad++ elég jól megcsinálta de a többit is megnézem de ha azt mondod Eclipse a legbarátságosabb az lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest