- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
PHP-ben egyszerűen meg lehet oldani.
$tomb = preg_split("/English/", $szoveg);
$magyar = $tomb[0];
$maradek = $tomb[1];Ezzel kettévágtad a stringedet az "English" szó mentén. Első rész a magyar, többi az angol, meg minden más A maradékot aztán továbbdarabolhatod, következőként a "român" szóval, az eleje lesz az angol, és így tovább, megkapod a megkapod a horvát, román, ukrán szövegrészt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
"Mivel nem vagyok tanult programozó, csupán saját kíváncsiság és szorgalom útján tanulom, nem szégyenlem hogy ez nekem magas."
A legtöbb esetben az egyetemen sem TANÍTANAK meg programozni, a topicban a legtöbb ember szerintem szintén nem "tanított" programozó, autodidakta módon, önszorgalomból tanult meg programozni (én pl. őszintén szólva elsőben a C programozós előadások többségére vagy nem jártam be, vagy képtelen voltam figyelni, mert olyan elképesztő unalmas volt a csávó nálunk), nem ültek mellette, és segítettek neki pötyögni a kódot... elővettek könyveket, e-bookokat, kész kódokat, mintákat, tutorialokat, stb., és elkezdték értelmezni...aztán kipróbálták a gyakorlatban is, hogy nekik összejön-e. Tehát nem úgy kell hozzáállni, hogy hát az itt lévő embereknek "könnyű", hiszen őket tanították. Hidd el, általában az egyetemen nem mész át a programozás tárgyból úgy, hogy végighallgatod az előadásokat, aztán látsz pár kódot. Le kell ülni a s×ggedre, és elkezdeni kódolni a gyakorlatban is, fel kell fogni, hogy mit csinál az ember.Másodikra: várj, most nem azt mondtad, hogy valamennyire megy a PHP? Csak mert akkor elkezdhetnéd, aztán segítünk továbbmenni.
Szerintem tök mindegy, elölről vagy hátulról mész-e neki, de szerintem csak szívatod magad, ha hátulról kezded, igazából nem látom több értelmét, mint sorban haladni. úgy, hogy az adott nyelv nevét megkeresed a szövegben, végül is hasonlóan ahhoz, ahogy a korábbi feladatodnál meg a <title> és </title> részeket kerested, csak itt most konkrét teljes szavakat keresel, mint például az Український. Ha az megvan, onnantól pl. az ukrán szöveg következik, eszerint már szétbonthatod minden nyelvnél...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest