- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorten
tag
válasz
Jim Tonic #6296 üzenetére
Sajnos nincs, egyetemre jártam (mérnök info), csak anyagi okok miatt abba kellett hagynom. Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok. De még alakulhatnak a dolgok
cucka: hát a referenciákkal vagyok bajban, mert bár sokmindenbe belekezdtem, ahonnan dőlt a tapasztalat a végére, de ilyen szinten meg vagyok lőve. PHP vonalon szeretnék maradni, bár a sitebuildtől sem idegenkedek. Állás után hol lenne érdemes érdeklődni? Nem is gondolok többre, mint egy junior akármi pozíció. Lehet, hogy én nézelődök rossz helyeken, de ilyen pozíciókra embert nem nagyon keresnek.
BTW köszönöm mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest