Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
akkor valamit nagyon elturtal
nekem ez volt az egyik legkomolyabb elmenyek kezdo Linuxos koromban (ugy 2002 kornyeken). vettem hasznaltan egy BT chipes tunerkartyat, amivel sokat szenvedtem windows alatt, hiaba tettem fel a hozzaadott cd-n levo, a netrol letoltott hivatalos legujabb, es egy speci, megturkalt drivert, egyikkel sem mukodott igazan jol
aztan mikor a nemreg feltett Linuxot nezegettem, lattam a menuben egy tv-nezo programot, kivancsisagbol ranyomtam, es en lepodtem meg a legjobban, hogy tokeletesen mukodott mindenfele driverezgetes meg allitgatas nelkul minden
kb. akkor dontottem el, hogy innentol nem szopatom magam tovabb a windowszal
-
Jester01
veterán
Mert biztos béna voltál

Nekem érdekes mód tíz éve is sikerült 878as kártyát használni amikor kölcsön kaptam egyet. 848-as pedig 12 éve van a gépemben (ugyanaz). Ettől függetlenül a 848/878 chipek doksija ingyenesen elérhető a neten, és ez a fontos mert ez kell ahhoz, hogy bárki tudjon drivert írni ha szükséges. Továbbá egy jól megírt 32 bites driverrel semmi dolog nincs, csak le kell fordítani 64 bitre is - ezért általában nem probléma linuxon a 32/64 bit.
Mondjuk a tv kártyákon más chipek is vannak, tipikusan a tunerrel és a távirányítóval szokott még gond lenni illetve az általános célú lábak (GPIO) különböző bekötésével. Ez megint csak azért van mert a gyártók nem publikálják az információt - rugdosni kellene őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Asus H110M2 D3 LGA 1151 alaplap
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő