Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ezt természetesen értem, és elfogadom kedves Tamás, egy a bökkenő: annak ellenére, hogy kábé 3 féle C# könyv van itt a gépemen, vannak dolgok, amik bizony egyikben sincsnek leírva, pedig sztem elég triviálisak (ezért is bosszantó, hogy nem tudok haladni velük). Nehéz úgy keresni vmit (pl. Goggle-ban, msdn doksiban), hogy nem igazán tudod mit is akarsz keresni, csak a problémát ismered, ezért lenne jó egy olyan ember, aki személyesen, közvetlenebbül tud ilyesmire válaszolni, persze ehhez nem kevés szakértelem szükséges...Ami a könyvkinyitást illeti rajta vagyok az ügyön, de addig is szeretnék rájönni dolgokra, esetleg megtudni másoktól, pont ezért írtam ide, amit írtam. Ezt most nagyonmegmagyarázó hsznek szántam.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- iPhone 15 128GB Pink független 91% akku 1év garancia.
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest