- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #17772 üzenetére
Sztem. ez 1szerűbb:
Waveditf.exe /del2 "d:\a.wav" 200000 200000
Ennél:ffmpeg -i audio.mp3 -af "volume=enable='between(t,5,10)':volume=0
>és nem kell számolgatni a bitrátából a bájtokat, csak meg kell adni a kezdő és végpontot másodpercben...
Azt elvileg az enyém is tudja. Át lehet állítani a mért. egységet Byte-ra, vagy Sec-re. Úgyhogy az én programomnál sem kell számolgatni, ha nem akarsz... Egyébként ha sec-ben adod meg, úgyis elég nehéz ki totózni, hogy milyen értékek kellenek. Ezért a GUI a fő irányvonalam. Ott közvetlenül vissza lehet hallgatni, és változtatni a kijelölést, ha szükséges(és a legtöbbször szükséges
).
De ahogy látom, az ffmpeg is C-ben és asm-ben készült. Sztem az ASM, C megkerülhetetlen, ha valaki komolyabban szeretne desktop alkalmazásokkal foglalkozni. Mondom ezt annak ellenére, hogy:
Ad 1: nem vagyok programozó, csak 1 1szerű rokkant(pontosabban megváltozott munkaképességű)
Ad 2: az én programom Vb.Net-ben(!!!) készült. Tehát ebben is meg lehet csinálni. Csak az optimalizálás hagy némi kívánnivalót maga után...
Ad 3: ez 1 hobbi projektAzt hiszem, hogy régebben már írtam, hogy ha most kezdenék programozni desktop-ra, akkor az ASM, C, C++ nyelvekre állnék rá nagyon. Vmint. a win api függvényeire... Na jó, azért a C#-ba(Vb.Net-be) és a Pascal-ba is belekóstolnék, de csak nagyon felületesen...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- E-roller topik
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Mazda topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest