- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
fatal` #17399 üzenetére
Köszönöm, én is gondoltam erre, sőt ki is próbáltam, de nem eszi meg, Kotlinban írom, és Dagger Hiltet használok, ami alapból panaszkodott, hogy generikust nem tud példányosítani, de ha nem lesz jobb megoldás, akkor lehet kicsit gyúrom még, és akár működhet is.
dabadab: Azt hiszem értem, tehát saját környezetben ilyesmire gondoltál?
Lenne egy interface, aminek 1 definíciója van, a getList ami egy generikus csoda lenne, és ahány listám lenne, annyiszor valósítom meg ezt az interface-t, csak különböző listákat adok vissza. A dialog meg egy interface típust vár, amibe bele tudom rakni bármelyiket.service osztályt azért gondoltam többször implementálni, mert maga az apit kezelő osztály egy interface, amit nem én valósítok meg, csak a függvényeit hívom, bár lehet meglehetne azt is oldani, amit te mondtál, sőt... függvényt is át lehetne neki adni paraméterbe, szóval ez még akár működhet is, illetve minden lista típusban csináhatnék egy filter függvényt, amit lehetne hívni, ha keresni akarok bármiben
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest