- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
martonx #13907 üzenetére
Nemtudom, nekem nagyon bejott a serverless, marmint a valodi AWS Lambda funkciok serverless.
0 forintba kerult pl a kis egyetemes projektem amit csucsidoben 500 golya hasznalt.
Lambdak rendereltek server side a reactem, AWSen futott a mongom es minden sor "backend" node.js is lambdakban volt.Nem halt meg semmi 1x sem es nem volt lassabb csucsidoben 1 ms-el sem
Nem igazan lattam eddig a hatarait a serverlessnek, marmint hogy mikor lenne jobb egy szerver helyette. CDN-en tolod a statik kontentet. lambdan az esetleges server side renderinget meg a backendet, ha nem nezik az oldalad nem fizetsz, ha nezik akkor is fillereket egy eleg nagy thresholdig
Szerintem ez a jovo, de don't take my word for it, mar ebben az evben is a harom legnagyobb fesztival honlapja mogott lambda van (lett volna lol)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx #13907 üzenetére
Jaja, cross plattform lenne a menő, de jelenleg hobbiprojektezek .net.ben is, aztàn egy rég óta tervezett appot akarok gyorsan összedobni, ami nem lesz gyors, mert ha már ennyire elterjedt a "kotlàny" akkor abban csinálnám, viszont most a java után újra kell tanulnom :D
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Dell notebook topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- Apple iPhone 16Pro 128GB Kártyafüggetlen 3Év Garanciával
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest