- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx #13828 üzenetére
Köszi erre rálesek akkor
Igen az zavar be, hogy amikor említette, hogy google-el jelentkezek be, akkor rendszerint a kliens átirányít a google bejelentkező felületére, és az vissza az én weboldalamra
Mondjuk ha jól rakom össze a dolgokat, amit mondtál és Silεncε mondott, akkor kliensen bejelentkezek pl a google-el, és ott csak egy Authorization tokent kapok, amit átdobok a serverre, az meg kér úgyszint a google-en keresztül egy acces tokent és refresh tokent az Authorization token segítségével
De am hallottam olyanról is, hogy amíg aktív a felhasználó x ideig, addig nem jelentkezteti ki, ezt hogy valósíthatják meg? Nem mintha ilyen célom lenne, csak itt valami olyasmire gondolok, hogy a tokeneket minden kérésnél cserélik, hogy mindig a legfrissebb legyen
Silεncε: Igazából szerintem segített, valami hasonlóra gondoltam én is, csak megerősítés kellett
majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek
Tehát a kliensen kéred az acces és refresh tokent is ? De akkor a szerver, honnan fogja tudni, hogy valid e pl?És még1 kérdés, a Refresh Tokent hol célszerű tárolni, sok verziót ovlastam, nekem eddig a legszimpatikusann a server oldalon DB-ben való tárolás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest