Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Köszi erre rálesek akkor
Igen az zavar be, hogy amikor említette, hogy google-el jelentkezek be, akkor rendszerint a kliens átirányít a google bejelentkező felületére, és az vissza az én weboldalamra
Mondjuk ha jól rakom össze a dolgokat, amit mondtál és Silεncε mondott, akkor kliensen bejelentkezek pl a google-el, és ott csak egy Authorization tokent kapok, amit átdobok a serverre, az meg kér úgyszint a google-en keresztül egy acces tokent és refresh tokent az Authorization token segítségével
De am hallottam olyanról is, hogy amíg aktív a felhasználó x ideig, addig nem jelentkezteti ki, ezt hogy valósíthatják meg? Nem mintha ilyen célom lenne, csak itt valami olyasmire gondolok, hogy a tokeneket minden kérésnél cserélik, hogy mindig a legfrissebb legyen
Silεncε: Igazából szerintem segített, valami hasonlóra gondoltam én is, csak megerősítés kellett
majd a megkapott authorizatiob tokent kliens oldalon cserelem AT meg RT-re és ezeket kuldom el a szervernek
Tehát a kliensen kéred az acces és refresh tokent is ? De akkor a szerver, honnan fogja tudni, hogy valid e pl?És még1 kérdés, a Refresh Tokent hol célszerű tárolni, sok verziót ovlastam, nekem eddig a legszimpatikusann a server oldalon DB-ben való tárolás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő