Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick3D

senior tag

válasz opr #11151 üzenetére

Sajnálom hogy a hideg ráz ki tőle. Nem akartam itt feltenni ezt a kérdést ezért is jártam magam utána.Valami hasonlóra reakcióra számítottam mint a hidegrázás :))

Szeretnék elszegődni egy jó barátomhoz dolgozni akinél a beugró a programozás alapjai.A többi minden más egyebet pedig megtanít.(Minden mennyiségben PC-laptop-tablet-okos telefon) Bármilyen hiba amit csak szakember tud helyrehozni.Az ő elmondása szerint sokkal gyorsabban tud egy komplikáltabb hibát beazonosítani azáltal hogy tud programozni. Nem feltétlenül kell pl 5 lehetőséget végigzongorázni hanem csak egy vagy két darabot amivel jelentős időt megtud olykor spórolni.
    Másodsorban ír mobil applikációkat , hálózati programokat stb... akármi amire szüksége van összedobja.(Pontosat nem tudok írni mert nem jegyeztem meg mindent és hülyeséget pedig nem akarok.)
    Egy olyan könyv jól fejbe vághatna ami tartalmazza a következőket : Mobil applikációk írása, Hálózati programok írása illetve az alapokat :B

Jelenleg ennyi ... ennél pontosabbat nem tudok mondani egyenlőre. -> Erre lehet nem is fogsz tudni mit írni amin nem is csodálkozom ezért is nem tettem fel itt elsőre a kérdést :D Csak amikor már fogóval huztad ki belőlem ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés