Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dabadab
üzenetére
Nekem is ez
vanvolt, éppen átállok egy T460s-re. Nagyon szerettem az X230-am (i7, 8GB, IPS, 500GB SSD), de a kijelző felbontása azért korlátoz. Dokkoló isvanvolt, azzal oké, de ölben programozásra inkább csak tűzoltás. Mondjuk ez így nem igaz, mert komoly projektet is összeraktam rajta, de nem nevezném ideálisnak. Szerintem egy 14" a legjobb választás, de annál nagyobb viszont semmiképp.
X230-nak van egy betegsége, ami sajnos az enyémet is érintette: van a belső csatlakozók között egy olyan, ami kontaktos lesz, emiatt teljesen váratlan pillanatokban lekapcsol a gép.
Illetve le kellett cserélnem a gyári pasztát a procin, mert nagyon melegedett. -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest