Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ez csak akkor fordulhat elo, ha a ket lehetseges ekezetesites kozul az egyiket hozza a "szotar", a masikat nem. Ha mindkettot, akkor egyszeruen ekezettelenul kell hagyni... (ezert kellett anno is egybol a mar-már cseret megejteni, ha a tema miatt az elobbi ertelemben tuti nem volt benne szo).
Erdekes, neten ma mar nem talaltam meg csak par hix es egyeb (ekezettelen
) bejegyzest arra vonatkozoan, hogy a program letezik, de nem elnek a linkek, nem talalja a gugli kozvetlen a file-t. Otthon megnezem. (Vagy lehet hogy nem ez volt a neve, akkor bocs. De tuti hasznaltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) bejegyzest arra vonatkozoan, hogy a program letezik, de nem elnek a linkek, nem talalja a gugli kozvetlen a file-t. Otthon megnezem. (Vagy lehet hogy nem ez volt a neve, akkor bocs. De tuti hasznaltam.)