Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Code::Blocksot nem ajánlom, mert egyetemen elterjedt, hogy milyen egyszerű és jó, aztán mindenkinek csak baja volt vele, hogy nem működik a debuggolás, meg úgy összességében egy fos."
Ezzel egyetértek
Én használtam is egy darabig, nem maradtak túl jó emlékeim, de lehet, hogy csak rég volt. MinGW-vel azt is össze lehet hozni amúgy debuggolásra, bár lehet vele szerencsétlenkedni. 
Ami erénye, hogy lightweight.A Visual Studiót itt azért sem ajánlottam, mert azt C/C++-programozásra bűn használni a Microsoftos compiler ordas hülyeségei miatt.
A diák úgyis szívni fog vele, aztán tömködi a levlistákat, hogy most mégis mi a szar van, miért van az, hogy otthon működik, de a házibeadón nem (ahol gcc/g++ van).
A Visual Studio nagyon jó C#-programozásra, meg hasonlókra (tényleg az), de C/C++-ra sajnos nagyon felejtős. Kár, hogy nem lehet összehozni normálisan MinGW-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Konteó topic
- Linux haladóknak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én használtam is egy darabig, nem maradtak túl jó emlékeim, de lehet, hogy csak rég volt. MinGW-vel azt is össze lehet hozni amúgy debuggolásra, bár lehet vele szerencsétlenkedni. 
A diák úgyis szívni fog vele, aztán tömködi a levlistákat, hogy most mégis mi a szar van, miért van az, hogy otthon működik, de a házibeadón nem (ahol gcc/g++ van).