Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
seaky77
tag
Kérlek segítsetek kb 1.5 éve programoztam utoljára C ben s most minden doksit ujra olvasgattam. De szenvedek mint egy kutya, ráadásul annyira triviális a problémán (amit javaban 2 splittel elintéznék) hogy szégyellem elmondani.
Probléma 1:
Egy char* buffer-be, select/recv-vel ömlenek az adatok.
A bufferben data1\ndata2\ndata3\n formában vannak az adatok.
Olyan fügvény kellene amit, ha hivogatok szépen visszadja data1-data2-data3-at majd ha nincs több akkor mondjuk 0-t. Vagy akár egy tömböt amiben benne van a data1-data2-data3 vagy mittomén
Probléma 2:
data felépítése: field1<space>field2<space>field3 (nincs a végén <space>!!!)
Olyan fügvény kellene amit ha hivogatok szépen visszadja field1-field2-field3-at majd ha nincs több akkor mondjuk 0-t. Vagy akár egy tömböt amiben benne van a field1-field2-field3
Bár a probléma egyszerűnek tűnik és hasonlónak tűnik de azért mégsem...
Probléma 3:
Ha egy stringet strdup-pal hozok létre free-zni kell? Áááá annyi gondom van jobban jártam volna ha nem vállalom el na mindegy.
segítsetek légyszi..
üdv,
seaky
Aktív témák
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest