Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok, tranyó, csak ma nagyon fáradt vok(nem trom miért, talán mert meg vok fázva
)mltkor a kondit kevertem az ellenálással
kiszámoltam, pont 2*100W jön ki, ami kb 2szerese amit az stk tud, szal több mint ami kell! Azt tom, h. vissza kell osztani 1.41 el, de egy másik végfoknak, lehet h. több kell, ezért kértem 2*36V-ot!! Meg a végfoktápon, van egy ellenálás, amit ha lecserélek, nagyobra, akkkor pont annyit fog kapni amennyi kell neki, ténleg h. is kell kiszámolni, h. hány Ohm es elllenállás kell?
Jövőhéten megcsinálom a nyákot, huhh, h. hány miliméter, azt nem tom!! de asszem a hobbyelektronikás képen méretarányos asszem!! szentem, így szemre 1, max 1,5cm, de lemérem vonalzóval!!
Elég méretarányosnak tűnik, mert az ic 15 lába, a papíron, pont megegyezik a mérettel!!
Be kell h. valljam, egy picit félek a nyák elkészítésétől, csak annyi, h. megrajzolom, és belerakom a vaskloridba??
Ok, tehát nem zavarja, akkor jó, remélem, h. védve lessz, 10.000uF os kondikkal, ténleg, most szentem drágák a kondik, 1800at fizettem a kettőért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)mltkor a kondit kevertem az ellenálással

Be kell h. valljam, egy picit félek a nyák elkészítésétől, csak annyi, h. megrajzolom, és belerakom a vaskloridba??