- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Egy bíztos. Nekem a cerkákra mindig azt mondták,hogy egy gagyi hűtő elég lesz rá. Hát mitse mondjak egy cerka felülmúl szerintem alapon egy vele egyenrangú amd-ét. Mielőtt vitába esnénk azt tisztázni kell,hogy az amd-nél kisebb felületen kell átadni a hőt és ezért mutat nagyobb hőfokot,de a borda szerintem (kezemmel mérve) minden esetben hidegebb,mint a celeronon lévő hűtőborda.
Lehet,hogy neked felfekvési bajok vannak. Nagyon meleg a bordád a fuul proci használat közben? Ha igen,akkor a borda a kicsi,de ha nem akkor az előző mondatom az igaz.
Szedd le a bordát és valami derékszögmérővel vagy egy sík ablakkal vagy hasonlóval nézd meg,hogy elég sík-e a borda alja. De amúgy szemmel is kell látni,de ahhoz sok fény kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest