Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Egy bíztos. Nekem a cerkákra mindig azt mondták,hogy egy gagyi hűtő elég lesz rá. Hát mitse mondjak egy cerka felülmúl szerintem alapon egy vele egyenrangú amd-ét. Mielőtt vitába esnénk azt tisztázni kell,hogy az amd-nél kisebb felületen kell átadni a hőt és ezért mutat nagyobb hőfokot,de a borda szerintem (kezemmel mérve) minden esetben hidegebb,mint a celeronon lévő hűtőborda.
Lehet,hogy neked felfekvési bajok vannak. Nagyon meleg a bordád a fuul proci használat közben? Ha igen,akkor a borda a kicsi,de ha nem akkor az előző mondatom az igaz.
Szedd le a bordát és valami derékszögmérővel vagy egy sík ablakkal vagy hasonlóval nézd meg,hogy elég sík-e a borda alja. De amúgy szemmel is kell látni,de ahhoz sok fény kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest