Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
Den
veterán
''Egy nagy lópikulát nektek! Képesek vagytok pár kilométeres út miatt várni 20 percet egy villamosra''
Nos ez nem ilyen egyszerű. Én az életem felét vidéki kisvárosban éltem le, másikat itt budapesten. Ezért merem azt mondani, hogy aki nem itt él az nem tud fogalmat alkotni az itteni közlekedésről. Vidéken kocsival 11 perc volt átmenni a szomszéd városba, itt a szomszéd kerületbe tovább tart. Nem olyan egyszerű, hogy légvonalban 1,5 km azt szevasz. Biciklivel úton életveszély, járdán vagy a gyalogosoktól vagy a parkoló kocsiktól nem lehet. És a másik fő gond. Ha valahova elmész bringával nincs hova tenni azt. Az uccán hagyni szinte biztos lopást vagy rongálást jelent. És arról ne beszéljünk mennyire egészséges csúcsforgalomban a mozgástól jó mélyen tüdőre szívott kipufogógázokkal teli levegő. -
Biaggio
őstag
Vidéki nagyvárosban lehet biciklivel közlekedni, Budapesten nem:)) :))
Én alapvetően optimista természetű,budapesti és vasútbarát vagyok:)
A BKV szintén ráerősít, BKV Plusz, 3-as (hannoveri) villamos, már tesztelik az új trolikat, egyszer talán 4-es metró is lesz:D
A Volán pedig azon múlik, melyik Volán társaság és milyen távra. A helyi járatok tényleg kritikán aluliak, a távolságiak szerintem fejlődnek. Biztos, hogy van még mit javítani, nincs velük sok tapasztalatom.
Haladunk, csak lassan... :C
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Horgász topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest