Hirdetés
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
launcser
senior tag
csak a kelet-magyarországi ic-ket tolták át Keletibe, többi maradt nyugatiban és déliben, bár így tök kihaltnak tűnik nyugati (legalább mindig belső vágányra tévednek a vonatok amivel jövök, nem kell 3-4 percet gyalogolni mire kijutok :) )
a kispirosok meg jók arra amire vannak ritka szárnyvonalakra, egybeépített van benne valamennyi hely kész..
bringával pesten tényleg lehetetlen közlekedni, én meg se próbáltam még, otthon Kecskeméten azzal megyek amerre látok ott a tömegközlekedés a 0-hoz konvergál
bkv-val nekem semmi bajom nincs, tán azért mert eddig a kecskeméti tömegközlekedést használtam anno, ahhoz képest csodálatos, fantasztikus, remek, leírhatatlan
amúgy is jó aránylag gyakran jönnek a járművek, nekem legalábbis..
bkv-n mind1 a tömeg, úgyse sokáig utazik vele az ember átlag..
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest