Új hozzászólás Aktív témák

• Gyb001

senior tag

Root,Nandoid backup
    Mindenki csak saját felelősségre!!!

Én F (csak wifi) változattal próbáltam. Azt írják hogy a többivel is de azt nem próbáltam.
    Ez elvileg garanciavesztéssel jár. De Mivel nem csinál olyat ami nem lenne visszaállítható ezért nyugodtan meg lehet csinálni.

Ez a módszer a bootloadert nem módosítja így gyakorlatilag 0 az esélye hogy helyreállíthatatlan hibát csinálj. A cwm et nem a bootloaderbe írja be hanem csak pc-ről tölti rá.

Hozzávalók:
    Lenovo s8-50 tablet 50% fölött aksival
    Usb kábel
    Windows 7,8,8.1

Driverek:
    Elsőnek telepítsd föl a lenovo oldaláról a Lenovo Smart Assistant programot. Miután végzett a telepítéssel,Indítsd el a programot. Kacsold be az usb hibakeresést. Ha nem tudod hol van kövesd a leírást. Ha minden jól ment akkor ki írja hogy a legfrissebb software van a gépen.

Nandroid backup
    Töltsd le ezt majd kitömörítve másold a C:/ gyökerébe.
    Tegyél bele egy legalább 8 Gb szabad hellyel rendelkező sd kártyát. Majd indítsd el a launcher.bat-ot
    Egy kicsit gondolkodni fog. Majd újraindul a tab. Elkezd mindenféle dolgokat kiírni nem lényeg. Mikor betöltött a cwm be akkor a vol+/- gombokkal és a power gombbal navigálj a 'backup and restore' fülre majd a 'backup for external sd card' vagy valami hasonlóra.
    15 percig dolgozni fog.
    Ha végzett akkor lépjél ki(reboot gomb majd mind a kétszer a yes re kattintasz).
    Kiveszed az sd-t és lemented a tartalmát gépre vagy valahová. Ezen van a biztonsági mentés.

Root:
    Letöltöd ezt. Elindítod ha kérdez valamit akkor azt csinálod ami mond. Újraindul a tab és ha minden sikerült rootlova van.

Nem működik, Elrontottam valamit.
    Semmi gond.
    Egy sd kártyára rámásolod a biztonságimentésedet majd belerakod. Kikapcsolt állapotban megnyomod a vol- és a power gombot egyszerre. Csatlakoztatod pc re. Elindítod ezt (ugyanaz mint a backup nál volt, Nem kell újra letölteni)
    Elnavigálsz a 'backup and restore' fülre majd a 'restore for external sd card' vagy valami hasonlóra kattintasz.

forrás,
    forrás

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés