Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Root,Nandoid backup
Mindenki csak saját felelősségre!!!Én F (csak wifi) változattal próbáltam. Azt írják hogy a többivel is de azt nem próbáltam.
Ez elvileg garanciavesztéssel jár. De Mivel nem csinál olyat ami nem lenne visszaállítható ezért nyugodtan meg lehet csinálni.Ez a módszer a bootloadert nem módosítja így gyakorlatilag 0 az esélye hogy helyreállíthatatlan hibát csinálj. A cwm et nem a bootloaderbe írja be hanem csak pc-ről tölti rá.
Hozzávalók:
Lenovo s8-50 tablet 50% fölött aksival
Usb kábel
Windows 7,8,8.1Driverek:
Elsőnek telepítsd föl a lenovo oldaláról a Lenovo Smart Assistant programot. Miután végzett a telepítéssel,Indítsd el a programot. Kacsold be az usb hibakeresést. Ha nem tudod hol van kövesd a leírást. Ha minden jól ment akkor ki írja hogy a legfrissebb software van a gépen.Nandroid backup
Töltsd le ezt majd kitömörítve másold a C:/ gyökerébe.
Tegyél bele egy legalább 8 Gb szabad hellyel rendelkező sd kártyát. Majd indítsd el a launcher.bat-ot
Egy kicsit gondolkodni fog. Majd újraindul a tab. Elkezd mindenféle dolgokat kiírni nem lényeg. Mikor betöltött a cwm be akkor a vol+/- gombokkal és a power gombbal navigálj a 'backup and restore' fülre majd a 'backup for external sd card' vagy valami hasonlóra.
15 percig dolgozni fog.
Ha végzett akkor lépjél ki(reboot gomb majd mind a kétszer a yes re kattintasz).
Kiveszed az sd-t és lemented a tartalmát gépre vagy valahová. Ezen van a biztonsági mentés.Root:
Letöltöd ezt. Elindítod ha kérdez valamit akkor azt csinálod ami mond. Újraindul a tab és ha minden sikerült rootlova van.Nem működik, Elrontottam valamit.
Semmi gond.
Egy sd kártyára rámásolod a biztonságimentésedet majd belerakod. Kikapcsolt állapotban megnyomod a vol- és a power gombot egyszerre. Csatlakoztatod pc re. Elindítod ezt (ugyanaz mint a backup nál volt, Nem kell újra letölteni)
Elnavigálsz a 'backup and restore' fülre majd a 'restore for external sd card' vagy valami hasonlóra kattintasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Honor 400 Pro - gép a képben
- nVidia tulajok OFF topikja
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- RTX 2060 SUPER
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest