- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
ClockWorkMod Recovery 6.0.2.7
poganytamas tollából:Köszönetnyilvánítás
Illik megemlékezni erről a leírásról, e nélkül most nem lennénk itt.Figyelmeztetés, elöljáró szavak
Mindenki saját felelősségre telepítse, használja a recovery-t. Jómagam nem értek a cwm-hez, vagyis nem tudom forrásból megépíteni, kijavítani, válaszolni olyan kérdésekre, hogy ez miért van, az miért nem működik. Köszönöm a megértéstEz az egész egy második generációs készüléken készült, gondolom én megy a másikon is, de nem tenném érte tűzbe a kezem.
Gyakori kérdések
-Miért pont a touch verzió?
-A normálban a kamera gomb lenne az Enter, nekünk nincs kamera gombunk sajnos-Ha touch verzió, akkor miért nem reagál az érintésre?
-Fogalmam sincs-Hová kerülnek a mentések?
-sd kártyára a clockworkmod/backup könyvtárba-Mekkora egy mentés, mit ment, és mennyi ideig tart megcsinálni?
-1 giga körül van, a system (maga a rendszer), sd-ext (link2sd pl), cache, data (a lényeg,a programjaid, beállításaid, stb) és android secure partíciókat menti, 5-10 perc megcsinálni. Figyelem az SD kártyát nem menti!!!-Miért maradt ki a mentésből a boot és a recovery?
-Mert nagyon veszélyes, inkább kivettem. Azt olvastam, hogy ha ezt megformázod a cwm-ből lőttek a telefonnak.-A rendszert is vissza tudom állítani?
-Igen, azt is!-Hogyan tudom irányítani?
-Hangerő gombokkal lépkedsz, bekapcsoló gombbal kiválasztod (aka. enter)-Hogyan tudom előhívni?
-Kikapcsolod a telefont, majd bekapcsoló gomb és hangerő fel együttes nyomásával, ahogy a gyári recovery-t is.-Vissza tudom rakni a gyári recovery-t?
-Igen, lásd lejjebb-Miért lesz fura neve a mentésnek, pl 2012-06-06 00:xx:yy?
-Fogalmam sincs, gondolom abból adódik, hogy automatikuson van az idő beállítás, és recovery-ben ugye nem csatlakozik gsm hálózathoz, ahonnan lekérhetné. Nevezd át ha zavar!-Lett ez tesztelve?
-Igen, csináltam egy mentést, leformáztam mindent (kivéve természetesen az sdcard-ot, hiszen oda készült a mentés), és visszaállítottam. Ez működött pöpecül.-Muszáj rootolnom a telefont?
-Igen, hiszen partíciót írsz felül, nem lehet megúszni!-Mi az amit kérdez amikor a reboot system-re kattintok a recoveryben?
-Nem tudom, én mindig a no-t választom.Letöltés
Gyári recovery
CWM 6.0.2.7Telepítés
A telefonnak mindenképpen rootolva kell lennie!
SD kártya gyökerébe fel kell másolni (nem a 2 gigás belső tárolóba!) a kiválasztott recovery-t
Mobiluncle Tools-ban Recovery update, kiválasztod az img fájlt, megerősíted, hogy telepíteni akarod. A reboot into recovery-re a válasz mégsem! Inkább kapcsold ki a telefont, és bekapcsoló + hangerő fel-re próbáld előhívni a recovery-t.
Figyelem! Lehet hogy a telepítést kétszer kell elvégezni! Ez nem tudom miért van, volt olyan hogy megakadt az aTab logonál. Ekkor akku ki, akku vissza, és meg kell ismételni a telepítést és menni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest