Hirdetés
- arabus: Fasszopó,fidesznyaló geci oldal!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
A hétvégén sikerült beköltöznöm az új házikómba. Szintén egy Codegen akármit váltott la a CM 690-es. Szegényke egy ideje már ki volt belezve!

Először az első és hátsó ventik helyét cseréltem fel, nem világítson ott elöl ha lehet semmi. Aztán a porszűrést oldottam meg, az itt a fórumon látott ötletekből merítve. Vékony alaplapi szivacs és szúnyogháló
!A befelé fújó ventilátorok és a táp kapott ebből a megoldásból. Kicsit talán félek is, mert az elülső és a hátsó venti is 7V-ról üzemel, és így a szivacs miatt elég kevéske a szállított levegő mennyisége. (bár legalább nem porral telített). Alulra került egy AC venti (gyárilag 1000rpm-es) az alapról kapja a 12V-ot. A maradék egy ventit -amit leszereltem az oldallapról a zavaró rezonálás miatt- még nem tudom hogy hova teszem, de jó esélye van a procihűtő fölé helyezésre. Ez a rész ugyanis 1-2 óra terhelést (játékot) követően eléggé felmelegszik.
A procit és a tápellátásáról gondoskodó FET-eket újra pasztáztam. Ide visszakerült a korábban farigcsált hűtőborda, és a procihűtő is visszakerült a házba.
Az alaplap és a táp majd a procihűtő is beszerelve:Majd bekerült a vga, a hangkari és a két vincsi.
A kábelek hátsó elrendezése nem volt kis feladat, cefet sokat kínlódtam vele!
Végeredményben pedig ez sikerült:Nem volt még komolyabbnak mondható házam, de ezzel nagyon elégedett vagyok egyenlőre, csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha esetleg lát valaki valami rossz megoldást, azt megoszthatná velem
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NASCAR
- Gmail
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.