Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Minden eszköznek adott a specifikációja.

Nyilván, de gondolom megérted, hogy egy olyan eszközt raktam most a TV-re (elvileg csak átmenetileg) amit korábban egy FHD monitorhoz vásároltam.
Meglepődtem ennyi, azon már modjuk nem, hogy reggel amikor felkeltem első dolgom volt beállítani TV-n HDMI additional settings-be a HDMI Ultra HD Deep Color-t.
voálá, 4K8bit60hz
Ez most nekem ide doszt elég, filmezni sorozatot nézni úgysem innen szoktam.Most pedig mentem kávézni

Amúgy te vagy Aquamen? Mert az avatarod nagyon hasonlít a képregényesre. Na jó, Momoára már kevésbé.
nem (én időtállóbb vagyok) [link]
Egyébként venni akartam magamnak egy új monitort, de annyira bejön most ez a setup az OLED-en, hogy szerintem elrakom másra az erre szánt összeget.

Új hozzászólás Aktív témák
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meglepődtem ennyi, azon már modjuk nem, hogy reggel amikor felkeltem első dolgom volt beállítani TV-n HDMI additional settings-be a HDMI Ultra HD Deep Color-t.
voálá, 4K8bit60hz