Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
A topiknyitóű kérésére zárom.
-
SwordWarrior
csendes tag
Up!!!

-
SwordWarrior
csendes tag
Tudom, régi játék, azt is tudom, hogy a legtöbb embernek nem jött be...
Igaz, hogy voltak benne kisebb-nagyobb bugok, de a grafikája korához képest igen szép, és a sztorija, a kezdő és befejező videó, a zenéje mind-mind jó pontok... A sztorija nekem nagyon bejött... Szvsz eddig még egy játékba se sikerült ilyen hangulatot csempészni... Engem teljesen magába szippantott..
Már a kezdő videó után teljesen beleéltem magam, és a 8-9-ik pálya környékén már fel se bírtam álni... Mikor a hercegünk felszáll egy léghahóra... De a legjobb része az, mikor a Pokolba vagyunk...

Sokan szídják az irányítást... Én nekem nem volt vele bajom, hamar hozzá lehet szokni szvsz... A kivégzések jól néznek ki... Sok féle ellenség...
Tudom, most biztos sokan kiröhögnek... De ennél jobb sztorit még programozó nem gyártott...
Aki még nem játszott vele, sürgősen szerezze be, és hajrá...
Ide lehet írni a véleményeket a játékról, stb, stb...
Aktív témák
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már a kezdő videó után teljesen beleéltem magam, és a 8-9-ik pálya környékén már fel se bírtam álni... Mikor a hercegünk felszáll egy léghahóra... De a legjobb része az, mikor a Pokolba vagyunk...