Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cAby

tag

Beléptem a Pro Duo-t használók klubbjába! :)
    Baromira tetszik ez a gép, nagy hirtelen alig tudnék olyan dolgot felsorolni, ami nem tetszik.
    Bár a vétel nehezen jött össze:
    Először elmentem a Laptopszalon budai üzletébe, volt 1 db belőle, megnéztem, volt 1 pixel hiba, nem kértem.
    Másnap elmentem a pesti üzletükbe, kértem hadd nézzem meg a kicsikét. Hát itt is volt 1 pixel hiba, kértem egy másikat. Ennél a kijelzője, (vagy a tok?!) épp, hogy de kicsit (kb. 2 hajszálnyi eltérés :D) ferde volt + még 1 pixel hiba. Zárás felé közeledett a bolt, de csak kikértem a 3. gépet is! Meglepődtem, mert nem akartak elküldeni a francba. :D Végül ez már jó lett, nem találtam semmi problémát a géppel, le is csaptam rá. :)

Egyedüli pici baja, hogy 2 oldalon 1-2 centi részen látszik a háttérvilágítás. Azonban ez csak oldalról nézve látszik, használat közben semmit sem lehet észrevenni belőle.

Folyamatosan nyomkodtam miután hazaértem (telepítés, beállítások, filmnézés próba), vegyes használat mellett az akksija a kezdeti 70%-ról 25%-ra esett vissza 4 óra alatt.
    Tehát abszolút meg vagyok elégedve a fogyasztásával, arra számítottam, hogy gyorsabban merül. Elvileg így 5 órát el kéne ketyegnie vígan. Na de az majd holnap kiderül.

Ami zavar, hogy az ikonokat nem lehet kitenni teljesen a kijelző szélére, hagyni kell kb. 3 centi helyet mindkét oldalon. Bár ez nem a gép hibája. Remélem hamarosan érkezik a JB és abban nem így lesz.

Apropó, a kezdőképernyők számát nem lehet beállítani? Vagy csak én nem találom sehol?

Végszó: semmi olyat nem tudok mondani a gépről, ami miatt megbántam a vásárlást. Mindenkinek ajánlom :)

Új hozzászólás Aktív témák