- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Használja még valaki a PotPlayert? Nagyon kihalt a topik.
Nálam évek óta ugyanúgy volt beállítva, nem is nagyon foglalkoztam vele, mert jó volt.
Tegnap ránéztem a legújabb verzióra és ugyanazokat a beállításokat használtam, mint korábban. Viszont a színek nagyon nem stimmeltek. Minden videó képe sárgás életlen volt. Aztán rájöttem, hogy a Videóleképező (Renderer) okozza a problémát. Hiába állítom a megszokott Madshi-re, akkor sem lesznek szép a színek, sem az alapbeállítással.
Letöltöttem a legújabb (és több régebbi) MadVR-t, amivel már jó lett a szín, de kicsit remegett a kép. A régebbi verziós PotPlayerben és az újban is. Végül törölnöm kellett és akkor visszaállt a korábbi Madshi, így a régi PLayerben ismét jó lett, de az új Playerben megint sárgás fakó lett a szín.Mi lehet az oka, hogy ugyanazon a gépen, ugyanazokkal a beállításokkal nem ugyanolyanok a színek? Végül ugyanazt a színt az új Playerben a Beépített OpenGL videóleképezőre állítva tudtam csak elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs