- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xcvbxcvb #10469 üzenetére
Igen, nyomkövetés szerint is. Pont hogy a feladó is tett panaszt, és emiatt indított eljárást. Neki 30 napot mondtak, de már keresték is a kifogásokat. Eleve nem értem, ha ajánlottan, elsőbbségivel adta fel, akkor nekem alá kell írnom hogy átvettem. Vagy már mindent le lehet nyúlni, büntetés nélkül?
-
Adott egy ajánlott, elsőbbségi levél (memóriák voltak benne), amit nem kaptam meg. Posta felé jelezve. Kifogás gyártás indult, hogy biztos a postaláda nem zárható, vagy összefogtam valamivel és kidobtam. Panasz jelezve írásban is. Elvileg 30 nap a kivizsgálási idő. Mire számítsak? Vagy hogy megy ez, megkérdezik a postást, hogy mizu?
-
Sziasztok.
Adott egy 2020.10.03.-án feladott ajánlott, tértivevényes levél (RL35010218054084),melyet elvileg 10.13.-án kézbesítettek. Viszont ott a probléma hogy én nem kaptam meg. Felhívtam a postát ahol az egyik dolgozó szerint egy belső vizsgálatot kellene kezdeményezni, és az alapján keresnék a levelet. Van esetleg más eredményes lépés, amin érdeme elindulni?
-
Érdeklődnék, ki milyen futárral vagy csomagküldő szolgálattal adna fel egy kb. 40kg-os fűnyíró gépet? Motorolajat leengedhetem belőle és mellécsomagolhatom?
-
Van olyan futárszolgáltatás aki kp.-t visz, csomagot hoz. Tehát átvételkor fizet a feladónak, nem uv.-vel veszi át?
-
Kurvára, maximum jól leszarnak.
-
Melyiket? Mert az itteniek nem foglalkoznak vele, inkább csak jól leoltottak hogy érték becsülve kéne feladni, stb., tehát minidig van egy hihetetlenül jó kifogásuk hogy ne kelljen megmozdulniuk.
-
Írtam e-mailt, nem válaszoltak, hétfőn kedden rákérdezek, de ha nem ért oda akkor kinek telefonáljak?
-
Kit érdemes felhívni egy normál postacsomag nyomon követése esetén, mert nem tudom hogy megérkezett-e a céghez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest