- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Én most küldtem Tétre egy törékeny csomagot, 2 l szőlőlé volt benne (üvegben). Dobozoltam és kibéleltem hungarocellel. Rendben megérkezett és kicsomagolós videót is kaptam róla, látszott, hogy vigyáztak rá. Mondjuk törékenyként is adtam fel, közel 4000-et fizettem rá.
-
Imilenni
addikt
SziasztoK!
XBOX ONE (S)-t szeretnék postázni, szerintetek mennyibe fájna rendes postával?
Ahogy néztem 4k huf (törékeny)-el.
Esetleg van ötletetek mégis hogylehetne olcsóbban kihozni? -
oszi666
őstag
Sziasztok,
bulgáriába szeretnék küldeni egy gyűrűt valami úton módon. Eddig a GLS-t nézegettem, esetleg tudtok valami mást ajánlani? -
Gtaati
őstag
Helló!
Köszönöm szépen a válaszokat, utánuk nézek!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Nem biztos, hogy jó helyen teszem fel a kérdésem, ezért elnézést előre is! Nővérem kint él Németországban és onnan kellene egy csomagot magyarországi címemre hazajuttatni. Ez kb szűk 20kg súlyú 50x50x45cm a méretei mivel műszaki berendezés, ezért törékeny és kb 1200euro értékű. Nem tudom hogy a magyar postának van-e olyan szolgáltatása amit neten megrendelek kifizetek és Németországban felveszik a csomagot és kiszállítják a magyar címre. Ha nem a posta akkor milyen más szállítmányozási céget tudnátok ajánlani, akivel jó eséllyel meg is kapom a csomagot és épségben és mondjuk min. 1000 euró-ig biztosítva. Olyanra is gondoltam, hogy sokan járnak ki, illetve hoznak visznek dolgozni kijáró embereket, de ilyen téren nem vagyok jártas....
Nagyon köszönöm!
-
Sziasztok!
Rendeltem a munkahelyemre az aliexpress-től egy kábelt.
Van nyomövetési szám. Végig írja a státuszt, célországban feldolgozva,stb.
Ma reggel 06:35: Kézbesítőhöz rendelve
Majd 11:22kor meg: "Küldemény postán átvehető".
A postás nem volt a munkahelyen, ésrtesítő sehol.
Ilyenkor mit lehet tenni? Ha mondom a nyomkövetési számot, ki fogják adni? Egyáltalán a postás miért nem hozta? Gondolta leszarja és egyből ott is hagyta a postán?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Spet
addikt
-
Croft-21
őstag
Szerettem volna egy csomagot MPL csomagautomatàba feladni. A vevővel úgy egyeztem meg, hogy a díjat előre utalással rendezi, a feladás díjával együtt. Viszont a címirat kitöltő felületen kapásból az első pontban meg kell adni, hogy címre vagy számlaszámra kérem a pénzt? Ilyenkor mi a helyzet? Úgy nem lehet feladni, hogy a vevő csak átveszi a csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest