- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsy
senior tag
Hali.
Hevesmegye/Eger-ből délelőtt/délután adjam fel a csomagot Budapestre, hogy másnapra megérkezzen vagy tökmindeggy?
-
TheCsory
csendes tag
Sziasztok!
Ha feladok egy csomagot utánvéttel akkor lehetséges,hogy az átvétel után 1 munkanappal hozza a postás a pénzt vagy több nap szokott lenni?
(Bocs,hogy kérdezem,biztos leírták már előttem de nem volt kedvem visszaolvasni!) -
Deck
titán
Kérnék kis segítséget. Országon belül, hogyan tudnék egy pinpong asztalt elszállítani? Mennyibe kerülne kb?távolság 200km kb
-
donmackó
addikt
Ok köszi. Akkor marad az MPL. Még egy kérdés:
''A csomag feladásához a címiratot a feladónak kell kinyomtatnia, függetlenül attól, hogy háznál vagy postán történik a feladás! A rendszer PDF-formátumban kínálja fel a címirat nyomtatását/mentését a megrendelőlap kitöltését követően. Minden címirat csak egyszer használható fel.,,
Mit jelent az első sor? Nyomtatni kell a címzést a csomagon?
-
donmackó
addikt
Üdv!
Lenne egy pci-expressz riser kábelem,amit el kellene postáznom utánvéttel. Mi ennek a menete és módja? Esetleg ha árat is írnátok, azt megköszönném.
-
zzola
titán
Üdv!
Ha MPL Vaterafutárral feladnak egy csomagot pénteken munkaidőben Budapesten, akkor nagyvárosban szombaton postán átvehető a csomag? Vagy csak következő munkanap lesz átvehető?
Köszi! -
ferke72
aktív tag
Sziasztok! Posta nyomkövető rendszere mikor szokott frissülni? Gondolom csak este valamikor igaz?Ti mit tapasztaltatok?köszi!
-
hramon94
tag
Üdv. egy Xbox játékot szeretnék feladni postán utánvéttel ,100g lenne a súlya, a díj kalkulátor szerint 1970Ft lenne a posta költség. Valós díjat számolt ki nekem? Kicsit sokallom. Még egy kérdésem lenne hogy, láttam a vaterafutar.hu oldalon 890FT-ért elvinnék a csomagot, viszont még mindig nem tudom hogy azt a szolgáltatást csak Vaterások használhatják? Előre is köszi.
-
wolfman
veterán
Ha a postán 1 napos időgarancia van a csomagra kérve, akkor bizonyos időpont utáni feladáskor már nem érkezik meg másnapra? Mondjuk 4 után a feladott csomagot nem kézbesítik másnap, vagy de?
-
stefi68
addikt
válasz
Predator2 #3219 üzenetére
Nyomkövetést nem kell külön kérni.
A feladáskor kapott szelvényen rajta van egy szám, mondjuk ilyesmi: PB VF1 5306.....
Ezt bemásolod a posta nyomkövetési oldalán lévő mezőbe és tádááámmm, már ki is adja éppen merre jár... -
Predator2
addikt
Helló
Elég buta kérdés, de a Postás sem volt tisztában vele.
Feladtam egy VGA-t postán, amire kértem nyomon követést is. A postás azt mondta, amikor beérkezik Balassagyarmatra (a lakhelyemhez legközelebbi város) akkor onnan küldeni fognak a címzettnek értesítést.
Sima mezei postacsomag volt.Nos a VGA épségben megérkezz, de semmilyen nyomon követés email/sms nem kapott.
Hogyan adjam fel legközelebb a csomagot, hogy legyen rajta nyomon követés is?
THX
-
akela91
addikt
Na végre megjött a cumó. Nem kis herce hurca után (NAV), még rádobtak itthon 8k FT-ot. Kicsit rosszul esett.
(100$ volt)
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van arra valami ötletetek hogy padlószőnyeget hogyan, mivel lehetne küldeni? Összetekerve kb 350x30 cm lenne a mérete és Baranyából kellene a Nyírségbe szállítani -
stereodead
csendes tag
Külföldre, (európai és amerikai címekre) kellene küldenem cd-ket. Mi lenne ennek a leginkább költséghatékony módja?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
akela91
addikt
válasz
koboldozat #3213 üzenetére
Amúgy én sehol nem írtam, hogy telót rendeltem. (egyébként egy külső hangkártyát)
-
akela91
addikt
válasz
koboldozat #3211 üzenetére
Szia. Köszi még pénteken elküldtem erre a címre a dolgokat. Amazon számlát tudtam küldeni, pdf-ként lementve, azon minden rajta van. Illetve tárgynak a követési számot írtam be. Remélem elég lesz nekik. Milyen gyorsan reagálnak?
-
koboldozat
senior tag
válasz
akela91 #3207 üzenetére
Ami azt jelenti hogy el kell küldeni azt a számla kivonatot ahol jelzi hogy mit honnan hova és legfontosabb mennyibe került a rendelt termék a postaimport@posta.hu cimre aszem nekem is ez volt és ja meg a rag számot is és ha minden ok akkor meg fog jönni a teló csak még pluszba 27% áfa és 1500 ft vámkezelési teher lesz majd rá.
Elméletileg levelet fogol majd kapni erről én is kaptam. -
Tenager18
senior tag
Üdv!
Utánvétes csomaggal kapcsolatban kérdeznék. Mikor feladok egy ilyen csomagot, megkérdezi a postás, hogy címre, vagy számlára kérem az összeget. Eddig mindíg címre kértem, 3 nap után szoktam megkapni a pénzt. Na most ha számlára kérem, annak van külön díja ? Illetve hamarabb kapnám meg a pénzt ??
Köszi
-
akela91
addikt
Na frissült. Kaptam egy ilyen pontot: Vámköteles küldemény NAV regisztráció.
Ami elég furcsa, mert amazontól rendeltem, és ők kezelni szokták a vám/áfa kérdést... Egyébként ez pontosan mit jelent? Telefonálnom kéne, vagy kapok levelet majd?
-
stefi68
addikt
válasz
anorche1 #3200 üzenetére
A posta nyomkövetési oldalán fogod látni, hogy megérkezett a postára.
Egyébként én a kézbesítést úgy oldottam meg, hogy kitettem a postaládára a telefonom és oda írtam, hogy csomag érkezése esetén értesítendő.Jött is a hívás...
Szerk.: Természetesen nem a telefonom tettem ki a postaládára, hanem a számom.
Az MPL-t pedig csak dícsérni tudom. Csütörtökön adtam fel délelőtt, pénteken 11 óra körül már a 250 km-re lévő postahivatalnál volt mint átvehető, hétfőn a számlámon volt a pénz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NBA és kosárlabda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest