Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
wartburg1111
újonc
Szia!
Először is köszönöm a választ, és röstellem, h csak most néztem be a fórumba!
Egyetlen menségem van csak: akkor a sok próbálkozás után annyira elment a kedvem, h csak most, a két ünnep közötti időszakban tértem rá vissza.
Mivel akkor mérgemben töröltem az általam említett és linkelt appot, így újra feltettem, és újra csak ugyanott tartok. Annyi, h mivel a applikáció a 8009-es portot próbálja használni, ezért a routeren be is állítottam erre a port forwarding-ot, de hiába. Annyi haszna azért volt, h újra megtaláltam ezt a hozzászólást, h legalább ugyanazokat a felesleges lépéseket (PLoNK telepítés és társai) nem fogom elkövetni még egyszer:-)Rákerestem az általad írt "Na remore popcornhour"-ra, végül így találtam meg: "Na remote 4 popcornhour". Némi beállítgatás után kipróbáltam: IGEN, pontosan ezt kerestem! Működik, köszönöm!!
Egyetlen dolog nem működik csak benne, egy albumon belül több v az összes számot nem lehet vele lejátszólistába tenni, mert azt írja ki, h ez csak a pro verzióban működik, jóllehet a pro verziót töltöttem le. Mivel a repeat funkció sem működik, így ezt a problémát egyszerűen úgy oldottam meg, h az album összes számát (eredeti sorrendben) egyesítettem egyetlen mp3 fájllá, s így már egy fájlként lejátsza valamennyi számot.
Még egyszer köszönöm, szuper!
P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest