Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wartburg1111

újonc

válasz zozjuh #1443 üzenetére

Szia!

Először is köszönöm a választ, és röstellem, h csak most néztem be a fórumba!
    Egyetlen menségem van csak: akkor a sok próbálkozás után annyira elment a kedvem, h csak most, a két ünnep közötti időszakban tértem rá vissza.
    Mivel akkor mérgemben töröltem az általam említett és linkelt appot, így újra feltettem, és újra csak ugyanott tartok. Annyi, h mivel a applikáció a 8009-es portot próbálja használni, ezért a routeren be is állítottam erre a port forwarding-ot, de hiába. Annyi haszna azért volt, h újra megtaláltam ezt a hozzászólást, h legalább ugyanazokat a felesleges lépéseket (PLoNK telepítés és társai) nem fogom elkövetni még egyszer:-)

Rákerestem az általad írt "Na remore popcornhour"-ra, végül így találtam meg: "Na remote 4 popcornhour". Némi beállítgatás után kipróbáltam: IGEN, pontosan ezt kerestem! Működik, köszönöm!!

Egyetlen dolog nem működik csak benne, egy albumon belül több v az összes számot nem lehet vele lejátszólistába tenni, mert azt írja ki, h ez csak a pro verzióban működik, jóllehet a pro verziót töltöttem le. Mivel a repeat funkció sem működik, így ezt a problémát egyszerűen úgy oldottam meg, h az album összes számát (eredeti sorrendben) egyesítettem egyetlen mp3 fájllá, s így már egy fájlként lejátsza valamennyi számot.

Még egyszer köszönöm, szuper!
    P.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés