- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Rendben nem legendaként akartam felhozni, csak érdeklődés képen, hogy szűrik az embereket. Milyen csapatokban mentek? Mert itt 3-4emberről volt szó, akik ezt csinálták.. Bár szerintem ezt nem lehet megválaszolni, kérdés. Ezért be is fejezem.
hunluigi : gondoltam, hogy csak akkor tudnak tenni, ha kiderül.. de tényleg hüle esetett hoztam fel. Gondolom nincs is sok..
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
''a polgárőrség mint olyan védett név. igazolványa csak felvett tagnak lehet próbaidő után, tiszta erkölcsivel, leinformálva. az igazolvány fényképes, tartalmazza a lajstromszámot, a szervezet nevét és a kiállítási dátumot is.
a polgárőr nevet nem használhatja akárki, csak aki erre jogosult.''
Erre csak azt tudom írni, hogy az elöző HSZemben említett ismerőseim is polgárőrök lettek, makulátlan múlttal nem voltak rossz emberek meg ilyesmi, de utána kicsit eldurvultak.. az 1ik srácot feljelentették történet:
kint bandáztak, majd kitalálták a hobbyt, hogy cigit kérnek, találtak is egy baleket, akitől kértek.. de hősünknek nem volt ezért pénzt kértek tőle (nem rómákról van szó..) de azt sem akart adni érthető módon, majd a ''haverom'' (elég rendesen kivolt gyúrva akkoriban) aki ezen feldühődve nekiment a közelében fekvő villany oszlopnak és kitépte a helyérőlhogy a halálba csinálta
a sztory ezt a részt nem hiszem vagy valami rozoga kisebb villanyoszlop letett nem beton.
A srác persze összehugyozta magát, majd oda adta minden pénzét.. másnap megtette a feljelentést a jelentésben valami ilyesmi szöveg ált, hogy: ''a puszta jelenlétével keltett félelmet''.. és polgárőr volt a srác, aki ezt tette.. ettől még nincsenek előitéleteim, mert ismerek jófejeket is
Az ilyen egyedeket hogy szűrik ki? -
amargo
addikt
Nekem a volt haveri körömben többen is mentek polgárőrnek (nem is értettem), akkor olyan
18környékén lehettek és mind1ik 1-1,5fejjel alacsonyabb volt, meg tömegileg is nálam.. és tuttam róluk, hogy iszákosak, fűveznek, meg egy olyan igazi kis súttyók akik csak verekedni akarnak (kicsit erősen fogalmaztam, de ettől nem kevésbé igaz). Őket, hogy a halálba vették fel? Milyen szűrés van itt? Vagy örülnek a jelentkezőknek? -
amargo
addikt
Esmein: Nem sok, bár nem is kapnak kiképzést, vagy tévedek?
Vangelis: Ejha, nem parázol akkor? Mármint több milla felet is őrködhetsz és ha belehasz annyit kapsz, hogy a TV2ben egy statisztikai átlag leszel. vagyonőröknél már van valami kiképzés, nem? vagy csak annyi, ha golyók röpködnek, akkor vágd hasra magad és mormold a bölcseket.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Gitáros topic
- Megvan a Nothing Phone (3) startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest