- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz
Intruder2k5 #5938 üzenetére
Vettem egy FT-65E-t, valóban minőségibbnek/megbízhatóbbnak tűnik, mint a Baofengek . Köszönöm az ajánlást
Annyira megtetszett, hogy azon gondolkodom lehet kellene vennem még egyet párjának (amit feladok mozdonyvezetőnek).
Csakhát mivel nem olcsó ezért arra gondoltam lehet elég lenne az olcsóbb variánsa is, a FT-4XE.
Ahogy olvastam különbségeket, pl gyengébb kijelző (nem számít) és kisebb méret emiatt kevesebb funkció gomb (ez se számt), "kevésbé időjárásálló" (ez se baj, mert úgyis a mozdonyon lenne) azonban arról nem találtam infót, hogy a hangtovábbítás minősége, hatótáva, megbízhatósága tekintetében gyengébb-e valamivel??Illetve másik kérdés, hogy a 2 modell tölthető egymás bölcsőjében?
Ugyanis ahogy nézem a leírásukat a bölcsők azonosak amit adnak melléjük (SBH-22 Gyorstöltő), viszont az adapterek eltérőek (65-nél SAD-26C , FT-4XE-nél SAD-20 AV)
Ugyanis ez is szempont lenne, hogy tudjam tölteni őket itthon is és munkahelyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest