Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz lugosi #2108 üzenetére

Meg ami még saját megfigyelés ebben a témában, mivel hamis Nagoya volt már a kezemben vagy 10-15 darab - eredeti csak Diamond, ott ezek nem tapasztalhatóak -, szóval ahol a pálca kilép az antenna talpból, ott a fake esetén eddig mind mérethibás volt, vagyis kicsit lötyög, mozog a talpban a pálca, ha megrázod oldalirányba.

Plusz a másik dolog, hogy a pálca felénél látszik egy elvékonyodás, ez a fake verzióknál nem mindig volt meg, van amelyikben végig egyforma a pálca.

És harmadszor, az összesből szerintem jó ha egy-kettő volt ami egyenesnek mondható, a többi mint görbe valamilyen szinten. Jobb esetben csak a pálca, amit még úgy-ahogy ki is lehet egyengetni, rosszabb esetben már a műanyag talprész is öntési hibás, és amikor tekered fel a rádióra, már láthatóan és érezhetően üt, nem centrikusan forog rajta.

Szóval oké, hogy 500Ft/db, de kb. nem is ér többet egyik se.

Diamond-ból a HC100, ami a scanneren van, nagyságrendileg 5000Ft volt a DND-ben, sajnos Nagoya-t nem találtam itthon megbízható forrásból.

De ha már itt tartunk, valaki tud ilyen hazai forrást ahol pl. beszerezhető a Nagoya NA-701? Mondjuk nekem jelenleg a kérdés már csak elvi, mert tegnap berendeltem németektől eBay-ről, amit linkeltem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés