- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Flashy
veterán
hát igen a por az elég nagy probléma. én is panel lakásban szinte naponta porszívózhatnék a gépben is, oké, a ház oldala nincs fent, de ha fent lenne akkor is megtalálná bele az utat a por, csak így könnyebb porszívózni :) szerintem ki kell próbálni, nézni kell a hőmérsékletet meg a por mennyiségét aztán el lehet dönteni hogy hidegebb lett-e és ha poros lett akkor fogod-e eléggé porszívózni :)
-
Flashy
veterán
előbbiből kifelejtettem, hogy fordítsd meg a ventit és nézd meg mi történik... ha nemmegy, visszafordítod, nem nagy meló... én tettem a tápom aljára befelenyomó ventit, a hátulján meg ott a kifelenyomó, nem változott semmi :))
-
Flashy
veterán
szerintem jó lenne. a tápból azért kifele huzza általában a venti, mert a tápok olyan alakúak, hogy máshol csak szűk rések vannak rajta amin a levegő belemegy. ha simán megfordítja a ventit zárt tápon, akkor befülled mert nem talál ki elég gyorsan a réseken, de ha irányított légáramot csinál benne pl egy a ház belsejébe nyomó ventivel az addig oké. az más kérdés hogy a háznak meg nem annyira jó hogy meleget nyomsz bele. olyan táp kéne, ami a ház felső sarkában van, hátulján kapja befele a meleget, a tetején meg ki a házból egyből. de így megszűnne a táp melegkinyomó funkciója.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Update 09.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest