Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Professzore
csendes tag
válasz
Watchdog
üzenetére
Szia,
Köszi!
Megpróbáltam, de úgy eldobta magát tőle a TIA, hogy „öröm” volt nézni.
Pár kört futottam az elmúlt – ha jól nézem – bő 4 órában, kezdve azzal, amit mondtál (nyilván nem egyszer). A CPU nem engedi a downgrade-et (van ilyen, ismert „feature”), a 4.53-mal semmit nem tudtam előre lépni, úgyhogy most utolsó mentsvárként felhúztam rá a legújabbat (4.7). Az sem volt egyszerű. Így most zöld pipás az RS232 modul is, úgyhogy bíztató a helyzet. Éles kóddal még nem próbáltam, az most jön, remélem nem 2 órát fog tartani.
Köszönöm még egyszer! -
Szirty
őstag
válasz
Watchdog
üzenetére
"állítólag a szabványnak kidolgozták a 2017-es verzióját, ami már 3 betűvel jelöl, és mindent egyértelműen lefed..."
Sajnos ezzel szemben a gyakorlat inkább azt igazolja, hogy most lett csak igazán zavaros és érthetetlen, követhetetlen az egész.
EU-s módra szénné maszturbálták ezt a témát is. Sajnos felnőtt az a bizonyos "mérnök" nemzedék és már keményen "dolgoznak"...
(Persze ez csak a privát véleményem és mint olyan nemigen befolyásolja az univerzum működését...) -
Szirty
őstag
válasz
Watchdog
üzenetére
Helló!
Az, hogy egy pár oldalas lista görgetése lassú előfordul. De hogy egy sor egy másodperc alatt jelenik meg az nem éppen gyakori. Ott valami nagyon el van qrva.
A fejlődésről meg annyit, hogy az iparban ezeknek a rendszereknek a kifutása nem 1-2 év, hanem 10-20 év (TÍZ-HÚSZ)! És addig működnek is! Az iparban nem az a lényeg hogy a kezelőt elkápráztassuk teljesen fölösleges 3D animációval full HD kijelzőn csillió színárnyalatban, hanem hogy működjön a gyár és a szükséges beállítások elvégezhetők legyenek, az adatok leolvashatóak legyenek.
A kircsitelcsi meg tablet lehet hogy iszonyat nagy királyság, de 1 vagy 2 év múlva mennyi működik? Fele? Negyede? És azok még nem is ipari környezetben voltak, hanem csak a gyerek nyomkodta.
Nem hogy a tablet, de ipari PC+Windows XP, Windows7 is jó nagy xopás ipari környezetben (ha a HMI épp azon fut).
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Megpróbáltam, de úgy eldobta magát tőle a TIA, hogy „öröm” volt nézni.