Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Professzore
tag
válasz
Watchdog
üzenetére
Szia,
Köszi!
Megpróbáltam, de úgy eldobta magát tőle a TIA, hogy „öröm” volt nézni.
Pár kört futottam az elmúlt – ha jól nézem – bő 4 órában, kezdve azzal, amit mondtál (nyilván nem egyszer). A CPU nem engedi a downgrade-et (van ilyen, ismert „feature”), a 4.53-mal semmit nem tudtam előre lépni, úgyhogy most utolsó mentsvárként felhúztam rá a legújabbat (4.7). Az sem volt egyszerű. Így most zöld pipás az RS232 modul is, úgyhogy bíztató a helyzet. Éles kóddal még nem próbáltam, az most jön, remélem nem 2 órát fog tartani.
Köszönöm még egyszer! -
Szirty
őstag
válasz
Watchdog
üzenetére
"állítólag a szabványnak kidolgozták a 2017-es verzióját, ami már 3 betűvel jelöl, és mindent egyértelműen lefed..."
Sajnos ezzel szemben a gyakorlat inkább azt igazolja, hogy most lett csak igazán zavaros és érthetetlen, követhetetlen az egész.
EU-s módra szénné maszturbálták ezt a témát is. Sajnos felnőtt az a bizonyos "mérnök" nemzedék és már keményen "dolgoznak"...
(Persze ez csak a privát véleményem és mint olyan nemigen befolyásolja az univerzum működését...) -
Szirty
őstag
válasz
Watchdog
üzenetére
Helló!
Az, hogy egy pár oldalas lista görgetése lassú előfordul. De hogy egy sor egy másodperc alatt jelenik meg az nem éppen gyakori. Ott valami nagyon el van qrva.
A fejlődésről meg annyit, hogy az iparban ezeknek a rendszereknek a kifutása nem 1-2 év, hanem 10-20 év (TÍZ-HÚSZ)! És addig működnek is! Az iparban nem az a lényeg hogy a kezelőt elkápráztassuk teljesen fölösleges 3D animációval full HD kijelzőn csillió színárnyalatban, hanem hogy működjön a gyár és a szükséges beállítások elvégezhetők legyenek, az adatok leolvashatóak legyenek.
A kircsitelcsi meg tablet lehet hogy iszonyat nagy királyság, de 1 vagy 2 év múlva mennyi működik? Fele? Negyede? És azok még nem is ipari környezetben voltak, hanem csak a gyerek nyomkodta.
Nem hogy a tablet, de ipari PC+Windows XP, Windows7 is jó nagy xopás ipari környezetben (ha a HMI épp azon fut).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Napelem
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megpróbáltam, de úgy eldobta magát tőle a TIA, hogy „öröm” volt nézni.