- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Hali Szirty!
Persze, kicsit strapabíróbbak, mint a gagyi kategória, ezért írtam, hogy "normális"
De ha megnézed az újakat, pont olyan mint egy átlagos laptop, leszámítva a Siemens logót.
A Hp nc sorozatának pl van soros portja.
Nekem pl HP nx sorozatú van. Most már két éves. Az aksit leszámítva tökéletesen működik. Pedig nagyon sok helyen jártam már vele, mostoha, ipari körülmények között. Az aksi sajna már csak 10 percet bír. És valóban, én is hiányolom a soros portot. Persze vannak átalakítók, de tapasztalatom szerint se pont olyan, mint a beépített."Gond akkor van, ha az elem kimerül és áramszünet van. Induláskor az EPROM-ban tárol verzió visszatöltődik és aszerint működik tovább."
Márpedig áramszünetek voltak, vannak, lesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest