Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BG*
csendes tag
válasz
spkkill #7772 üzenetére
Üdv!
Néztem ezt az oldalt, csak a leírás alapján nem voltam biztos benne hogy ezzel meg tudom oldani.
Kaptam egy mintafájlt, ami egy hasonló gépen készült, de más típusú PLC-vel. Ez 116 KB, a starter kit plc numkanemoriájába nem fér el ennyi adat egyben.
Siemens SD kártyám jelenleg nincs. A linkelt oldalon található megoldáshoz mindenképpen kellene SD kártya és a SIMATIC Automation Tool program, ami úgy tűnik szintén fizetős.Ezért kérdeztem, nincs-e egyszerűbb megoldás, esetleg valaki találkozott-e már ezzel a problémával, és hogyan sikerült megoldani?
Ezt a blokkot találtam korábban egy Siemenses fórumon, ez jó megoldásnak tűnt, egy Filezilla kell fusson a szerveren, és közvetlenül ott hozza létre a fájlt. Ha létrehozta, lehet hozzáadni adatokat.
Meg is írtam egy tesztprogramot a starter kit-re, létrehoztam egy fájlt, a fájlnév az aktuális dátum, megcsináltam a fejlécet, és elkezdtem feltölteni adatokkal. Tesztelésképpen a dátumon és időn kívül a többi adat nem változott, csak a sorszám, amit minden sornál növeltem eggyel. Jónak is tűnt a dolog, de néha nem adja hozzá a sort, kimarad egy (vagy több) sorszám, tehát vesztek adatot. Nem tudtam kiszűrni mi okozza, ekkor írtam ide a fórumba, hátha van jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest