Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Helló attrax!
Logo-val is megoldható szerintem, de az időtagok állításához analóg bemenet potméterrel szerintem drága.
Alternatív megoldás lehet, hogy a vezérlést kiváltod ilyen programozható relé, az időreléket pedig meghagyod.
A PLC indítja őket, az időrelé pedig visszamegy bemenetre. A módszer előnye (ha ez számít) hogy ugyanúgy lehetne állítani mint régen.
Ha az időreléket ki akarod hagyni, akkor olyan programozható eszközt javaslok, aminek van kijelzője és billentyűzete vagy kapcsolható hozzá kisebb HMI egység.
A Logo-nak iy van kijelzős változata, a saját kijelzőjén megoldható időtagok állítgatása, de a kijelző felület nem programozható szabadon, ami esetleg körülményessé teheti a beállítást. Ha jól tudom a logo-hoz lehet illeszteni kis HMI eszközt, aminek a képességeit nem ismerem,d e lehet hogy így már túl drága lenne.
Ezeket érdemes átgondolni szerintem.Illetve amit még valamennyire ismerek, az az UNitronics Jazz, ami egy HMI-vel egybe épített, előlapba szerelhető kis PLC, Ennek a HMI felülete szabadon programozható, az időtagok beállítása megoldható vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest