- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Üdv Szirty!
Örülök, hogy hasznos infóval szolgáltam. Ha esetleg valaki hasonló megoldásban gondolkodik, akkor a következőket kellet nekem figyelembe venni:
- az MMC élettartama 100 000 törlés és írás ciklus. Vagyis csak akkor írjuk, ha muszáj. Elvileg az MMC kezelő gondoskodik arról, hogy az írás ne ugyanarra a területre essen, így maximalizálva az élettartamot. De nem tudom, hogy vajon ez DBnél is megvalósul-e. Nyílván egy minden ciklusban írás, hamar kinyírja a kártyát. Jómagam úgy csinálom, hogy inkább csak írom, aztán ha 200 év múlva megtelik az MMC, akkor törli a DB tartalmát
- A DB mérete maximum 64 kB lehet, így sok adat tárolásakor lépegetni kell a DBket, esetleg automatikus létrehozásról (SFC85) gondoskodniEttől függetlenül jómagam jobban szeretem, ha a tárolást egy PC végzi, de jelen esetben a felhasználó nem kíván folyamatosan üzembe tartani egy PCt, hanem amikor szükségük van az adatra, kiolvassák, és statisztikákat végeznek.
Ráadásul egy napig keresgettem a netet megoldás után, erre a kérdés feltétele után 5 perccel megtaláltam
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest