Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dezsi82

tag

válasz Szirty #4935 üzenetére

Üdv Szirty!
    Örülök, hogy hasznos infóval szolgáltam. Ha esetleg valaki hasonló megoldásban gondolkodik, akkor a következőket kellet nekem figyelembe venni:
    - az MMC élettartama 100 000 törlés és írás ciklus. Vagyis csak akkor írjuk, ha muszáj. Elvileg az MMC kezelő gondoskodik arról, hogy az írás ne ugyanarra a területre essen, így maximalizálva az élettartamot. De nem tudom, hogy vajon ez DBnél is megvalósul-e. Nyílván egy minden ciklusban írás, hamar kinyírja a kártyát. Jómagam úgy csinálom, hogy inkább csak írom, aztán ha 200 év múlva megtelik az MMC, akkor törli a DB tartalmát :)
    - A DB mérete maximum 64 kB lehet, így sok adat tárolásakor lépegetni kell a DBket, esetleg automatikus létrehozásról (SFC85) gondoskodni

Ettől függetlenül jómagam jobban szeretem, ha a tárolást egy PC végzi, de jelen esetben a felhasználó nem kíván folyamatosan üzembe tartani egy PCt, hanem amikor szükségük van az adatra, kiolvassák, és statisztikákat végeznek.

Ráadásul egy napig keresgettem a netet megoldás után, erre a kérdés feltétele után 5 perccel megtaláltam :)

Új hozzászólás Aktív témák