Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

isvarga csendes tag Szia ! Nekem is így volt logikus . 
 Lehet rosszul fordítottam vagy értelmeztem a Thinget PLC leírását.
 Természetesen törlöm a megfelelő helyen .(Végig néztem az adott írást ,de most nem találtam meg. Úgy emlékszem 1-100ms között írta az értéket ,csak akkor ezek szerint állítható )
 Talán akkor ez a legnagyobb különbség a 2 megközelítésben.(bár számomra ez mosolyogtató érték)
 Pont azoknak a dolgoknak próbálok most utánanézni ,amit várhatóan majd kérdezni fognak tőlem az érdeklődők .
 Sajnos semmi gyakorlati tapasztalatom nincs a PLC területén ,ezért biztosan lesznek még "félreértéseim".Talán az első oldal volt a tiéd amit végig böngésztem a témában. 3 fórumot találtam ahol foglalkoznak a témával (2 aktív) ,végig olvastam a beszélgetéseket . 
 Az első gondolatom az volt : Egy plc használata semmivel sem egyszerűbb ,mint mondjuk a mikró számítógépek. Az egyetlen előnyét abban tudnám megfogalmazni ,hogy "konyhakész" termékek ,és ha az én céljaimra megfeleltek volna biztos abba az irányba indulok. Ezt a pic-es vezérlőt is inkább a termék hiánya hozta létre ,ha megtudom venni valahol ,biztosan nem teszünk bele 2 évet.(azért vannak ,de igazi termék talán ez lesz az első)
 Az én véleményem szerint a megfelelő eszközt a megfelelő munkára .(sok feladatra én is plc-t használnék ha olyan területen foglalatoskodnék)
 Az egyik fórumtársunk példának okáért ,szálanyag adagolót szeretett volna építeni . A sikeres építés után a kérdése az volt ,hogyan lehetne kicsit gyorsabbá tenni ?
 Én azt gondoltam : Pont neked készítem ezt a fejlesztést . (kár ,hogy 2008-as hozzászólás volt)Varga István 
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest