- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Hali!
Ha jól tudom a PLC inkább microcontroller. Az igazat megvallva nem tudom pontosan az miből áll, de egy robotvezérlő szekrényben van winchester, op rendszer, általában CD meghajtó, stb. Ha esetleg van KUKA robototok, nézd meg bootolás közben. Kb 5 perc, mire beindul szegény.
És szépen mutatja a windows boot képernyőt. A japánok általában megcsinálják, hogy saját op rendszert írnak, ezért aztán gyorsabban is indulnak. Nézd meg az egyik robototok vezérlő szekrényét, a szervók fel lesznek fűzve egy kommunikációs hálózatra. A hálózat egyik végén lesz egy nagyobb doboz, az a számítógép.
Azért nem PC-t írtam, mert az nekem a személyi számítógép. És a robotokban általában nem közönséges PC van. Bár a KUKA ez alól is kivétel, ott sima PC van. A vezérlőben ha jól emlékszem Win95, a kijelzőben attól függ mikori kiadás, Win95-WinXP. Na meg is kell, hogy mondjam, az a fajta robotvezérlővel van a legtöbb gond.
De nekünk ez csak jó 
Nem beszélve a számtalan egyéb megoldásról is ami még esetleg lehetséges.
Egyetértek.
tt nem arról van szó, hogy tudja-e vagy sem.
Azt írtad úgy tudod nem támogatja. Akkor úgy mondom, hogy támogatja, ha így jobban tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Opel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És szépen mutatja a windows boot képernyőt. A japánok általában megcsinálják, hogy saját op rendszert írnak, ezért aztán gyorsabban is indulnak. Nézd meg az egyik robototok vezérlő szekrényét, a szervók fel lesznek fűzve egy kommunikációs hálózatra. A hálózat egyik végén lesz egy nagyobb doboz, az a számítógép.
De nekünk ez csak jó